LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska

      2018

      Skrivet av Sarge den 3 januari 2018 kl 10:56

      Hej och glatt 2018, Gamereactor! Jag tänkte bara skriva en liten blogg där jag berättar att Sarge fortfarande lever och spelar spel (dock mindre än tidigare p.g.a. tidsbrist).

      För övrigt så är läget bra och spelmässigt så har jag gått bakåt i tiden och börjat att bland annat spela klassiker som Half-Life, Doom och Quake med diverse mods. Utöver dessa spelar jag en del på Steam och försöker prova nytt i olika genrer.

      Det var nog allt för stunden. Ha det bra!

      Over and out.

      HQ

      En liten uppdatering

      Skrivet av Sarge den 21 augusti 2017 kl 19:42

      Hej, Gamereactor!

      Eftersom jag har varit frånvarande ett tag tänkte jag bara hoppa in och meddela att allt är väl med mig.

      Mitt planerade indiespel ligger för tillfället mer eller mindre på hyllan då familj och jobb kräver mycket tid. Hoppas dock snart komma igång på riktigt med utvecklingen. Jag söker fortfarande efter folk med relevanta kunskaper, så om någon är intresserad, meddela mig gärna.

      Utöver detta så har jag även nu provat på golf med min kära fästmö (kanske inte så konstigt med tanke på mitt yrke) och tycker att det är underhållande. Grönt kort väntar även inom en inte alltför avlägsen framtid.


      Ha det bra!

      HQ

      Indiespel del 2

      Skrivet av Sarge den 1 april 2016 kl 13:31

      Som jag tidigare nämnde har jag planer på att börja utveckla ett eget indiespel inom den närmaste framtiden. Därför undrar jag om det finns intresse och kunskap (allt som är relevant för spelutveckling är aktuellt, exempelvis ljud, musik, programmering, concept art, 3d-modellering och texturering) här på forumet att delta i ett sådant projekt. Jag vill inte avslöja något i nuläget, men kan säga att jag har stora planer för projektet.

      Förhoppningsvis ska jag även starta ett spelföretag och utveckla indiespel senare i framtiden.

      För mer information eller vid intresse, skicka gärna ett pm så svarar jag så snart jag kan.

      Det var allt för stunden. Over and out!

      Indiespel

      Skrivet av Sarge den 21 mars 2016 kl 20:46

      Det var ett tag sen jag var aktiv här på Gamereactor, men Sarge lever dock än. Inte mycket har förändrats sen sist annat än att jag har gått från högskolan till Arbetsförmedlingen.

      Något jag vill ta upp är indiespel, vilka jag har underskattat fram till nyligen då jag nu har testat en del sådana. Listan på de jag har provat inkluderar Minecraft, Loadout, Black Mesa och Slender: The Eight Pages. Dessa är dock inte direkt nya, men min frånvaro från Gamereactor har gjort att jag inte kunnat ta upp detta tidigare. En del av indiespelen jag har spelat (inklusive de jag nämnde tidigare) har en kvalitet som är likvärdig med (eller till och med bättre än) många mainstreamspel. Var inte rädda att prova på nya och okända spel. Ni kan missa något bra.

      På tal om indiespel så planerar jag att någon gång inom den närmaste framtiden börja utveckla ett eget. Eftersom jag inte är kapabel till att göra det på egen hand skulle jag uppskatta intresse att delta i projektet.

      Det var nog allt för stunden.