Svenska

Sunset Overdrive !

Skrivet av samsound den 1 juni 2015 kl 21:50

Det kanske inte är något direkt underverk till spel men jag gillar det och bestämde mig för att köpa det då det endast kostar eller kostade vet inte om priset ligger kvar men 29 kr på Elgiganten var ju ett kap är nöjd och kan rekommendera detta udda men rätt roliga spel till fler.Och jag undrar även om det är fler som spelar spelet ? Men det återstår väl att se dags att gå online igen.

HQ

Efter ett nogrannt beslut.

Skrivet av samsound den 15 mars 2015 kl 09:41

Har haft Playstation 4 och Xbox one ett bra tag nu.
Men igår blev det ett farväl till Ps4 då jag inte rört den på månader. Tycker den är stel och rätt till intetsägande i menyer tvvärr. Jag vet att det är en bra konsol det finns det inga tvivel om men den höll inte måttet för mig då. Vår Xbox har gått på högvarv. Spelen som inkasserats har av enkla själ blivit Xbox One.Då både jag och grabben helt enkelt har roligare med den. Jag bryr mig inte om bild uppdateringar och upplösningar.För mig är det fortfarande viktigt men att ha roligt känslan av utbud och valuta för pengen och det har med glädje Xboxen gjort ! Sedan tycker jag att generositeten från Microsoft med Xbox live är Bätte en utbudet ps plus ger. Små grejer som ökar helheten. Så efter ett nogrannt beslut är jag nöjd.
Fler som gjort liknande ?

HQ

Beslutsångest !

Skrivet av samsound den 6 september 2014 kl 17:26

I dag ska det handlas Destiny Digitalt via xbox live till xbox one men vilken version.
Vet inte vad jag ska välja grrr.... behöver hjälp.
Bara valet av att välja konsoll var svårt dåjag äer både ps4 och Xbox one men när polarna köper One versionen är dock valet enklare. Men snälla någon hjälp mig. Vad är igentligen skillnaderna mellan dom digitala utgåvorna.

Need for speed: Rivals

Skrivet av samsound den 31 augusti 2014 kl 08:22

Inhandlade igår Need for speed: Rivals till ett fint och överkomligt pris på Xbone online gold.
Ett spel jag överaskat blev positiv till.
Blev lite förvånad över när jag såg betyget i Gamereactor men själv ger jag det 7-8.
Är gammal gamer i gemet och jag förvånas över hur kräsna spelare blivit över lag speciellt grafiskt.
Men på min tid eller ja om jag får uttrycka det så då var man liksom nöjd med det som fanns. Vilket jag är fortfarande. Visst finns alltid småsaker man vill ändra på men inget som skapar masshysteri om frames eller upplösning. Ett roligt spel är ett bra spel så enkelt är det.

Oj ! EN Riktig uppdatering behövs nog...

Skrivet av samsound den 19 augusti 2014 kl 22:44

Efter att ha haft en riktig paus nu ett bra tag så är jag äntligen hemma igen.
Och det har hänt grejer i huset vill jag lova en ny Xbox one och PS4 är inhandlad och grabben bytte från Nintendo 3ds till en Playstation vita. Så nu har vi gjort oss av med samtliga Nintendo grejer eftersom vi inte känner för just den avdelningen längre. Införskaffade Titanfall till xbone till värsta reapriset på Xbox live 178 kr en helt ok deal och ett riktigt roligt spel.
Nu väntar jag bara på att få valuta för mitt ps+ kontot till PS4 utbudet är under all kritik och jag vill inte ha mer Indie spel välja mellan. Ge mig ett bibliotek som PS3 har och jag blir nöjd.
Har kommit fram till att det är Xbone som används flitigast hemma eftersom man kan göra så mycket mer med den. Att 3D äntligen kom till slut gör heller ingenting visst vissa vill ha 3d andra inte valet är som baken delad. Så efter en massa bladder från mig nu är det dags att sätta sig i soffan igen och spela någon timme eller två. Har säkert massa stavfel och andra rejer men det orkar jag inte reda i nu . Over and Out...