Svenska
Blog
HQ

Jag gjorde en Dragon Age/The Wolf Among Us poster! [DA:I Spoilers]

This post is tagged as: Dragon age, Inquisition, the wolf among us

Spelade klart Inquisition för andra gången härmomdagen och insåg vilket förträffligt sammanträffande titlen TWOAU med Solas! Av någon anledning kännde mig sugen som fan på att göra en poster även fast jag aldrig gjort en innan. Blev dock mycket nöjd med resultatet och tänkte att ni säkert gillar den också :)

Jag gjorde en Dragon Age/The Wolf Among Us poster! [DA:I Spoilers]

Imgur länk

HQ

De 10 bästa metal-albumen någonsin: FÖRORD.

Detta är en idé som jag filat på länge. Mycket länge.

Som stor entusiast av denna ljuva form av musik har jag under många år samlat ihop ett hyfsat stort bibliotek av godheter från världens bästa musikgenre och har nu bestämt mig för att kora de 10 som jag tycker är bäst. En best of the best helt enkelt.

Jag ska försöka att få ut den första delen den under kommande vecka och innan jag gör det har jag några ord att säga.

Detta kommer att vara mina åsikter. Jag vet att det verkar dumt att poängtera detta men just metal är ett ämne som ofta väcker en hel del diskussioner. Diskutera gärna men respektera varandras val av musik.

Jag kommer att lägga ut placeringarna delvis. Mitt upplägg på dessa ät att jag kommer att ta en placering åt gången där jag motiverar varför just det albumet fick vara med på listan.

De kommer förmodligen inte komma ut regelbundet Jag kommer att försöka skriva dessa när jag har tid och motivation, jag har förutom plugget arbete inför höstens nollning på LTH som jag är med och planerar så min fritid är ganska non-existant. Delarna kommer när de kommer helt enkelt.

De 10 bästa metal-albumen någonsin: FÖRORD.

Ett fantastiskt spel om världens bästa musik.

Sugen på att se Amon Amarth i GBG?

Så här är läget: jag skaffade en biljett där jag skulle se Amon Amarth i Göteborg 03/12 men pga av personliga skäl så kan jag inte längre gå då kompisen som jag skulle gå med skulle åka iväg med familjen då (dålig tajming, jag vet) och jag har inte längre en sovplats i Göteborg.

Då konserten kommer vara färdigt runt midnatt så går första resan hem till Helsingborg 2:45 med buss... på en vardag.

Eftersom jag inte längre kan använda biljetten undrade jag om det finns någon som är intresserad av den?

Kan tänka mig ett byte mot ett billigt steamspel ev att jag ger bort den.

I drivrutinernas helvete.

Det sägs att varje dålig upplevelse ger en värdefull erfarenhet, eller det är vad jag har sagt till mig själv de senaste 20 timmarna.

Det började med att jag skulle uppdatera till Windows 8.1, uppdateringen gick smärtfritt och jag hade börjat pilla runt med funktionerna (och var mycket nöjd) när jag märkte att AMDs Catalyst Control Centre inte fungerade.

Hepp.

Prövade att installera nya drivisar utan resultat och begav mig till nätet för lösningar där jag fick (tog) rådet att köra AMDs cleanup tool (Har inte varit några konstigheter med den innan) och sen sade när jag skulle starta om datorn (beacuse reasons) och jag kunde inte starta datorn och jag kunde inte resetta till fabriksinställningarna så jag fick ominstallera windows ( en grej som jag fått göra flera gånger under dessa 20 timmar.


Så vad har vi lärt oss av detta?

1: AMDs enduro skit till laptops är ett jävla helvete att fixa drivrutiner till.

2: Ta backups ofta.

I drivrutinernas helvete.

Ungefär så här har mina senaste 20 vakna timmar varit.