Svenska
Blog
F.E.A.R 2 Project Origin Platina

F.E.A.R 2 Project Origin Platina

Skrivet av protopet den 19 juli 2011 kl 10:08

Ja... nu har man fått Platina nummer 40 - F.E.A.R 2 - Project Origin - och jag fattar inte hur speltillverkarna tänkt sig att man ska nå 1 miljon XP - det kommer ta 10 år eller mer om man gör det legit.

Man kan minska ned det till 100 speltimmar - det är väl att föredra? Vet inte hur många som har spelat F.E.A.R 2 och testat online - men när jag spelade var det svårt att hitta spelare... Detta var 10 februari 2009.

Det var först i oktober 2010 som jag kom i kontakt med boosting i detta spel och chatten jag blev inbjuden till: "F.E.A.R 2 Project Platinum" - har funnits mycket länge.

Kruxet är att man måste vara minst 4 stycken för att ens kunna spela online... Började på allvar boosta XP den 1 juli och 18 dagar senare fick man Platina.

En nybörjare som dök upp, HADHOD, var verkligen hängiven. Han hade 108 platina, och han började som låg rang och hann nästan ifatt mig i slutet.

Här är en film på hur boostingen går till. Knappast tråkigare än BFBC, där man var tvungen att hitta tomma rum efter midnatt. I F.E.A.R 2 gick det dygnet runt, typ.

Filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=FDfCocubHr8

Gillar valet av musik också :) Det blev aldrig långtråkigt heller :P

Kände igen Skunlectro på listan, och flera på leaderboard.

Får se hur många negativa kommentarer man får, men hoppas folk ger några positiva.

Tillagt 2011-07-19 10:09:
"Alma dont like you, only Beckett will do"

HQ