Svenska

Tankar om påskharen...

Skrivet av protoman den 3 april 2020 kl 14:55

Vi närmar oss påsk! Skinka, påskmust, ägg! Då är frågan... Vad har en hare med ägg att göra? Hade det varit en höna som delade ut ägg så hade det varit lite vettigare! Sen när kunde harar lägga ägg? Eller är påskharen en höna in disguise?

Sen det här med att äggen är målade och fyllda med konfekt... Hur fan hinner den med allt innan påsk! Den större frågan är hur den lyckas få ut äggulan ur ägget och in med godiset ut att ha sönder ägget. Har den ett speciellt knep? Är det svart magi? Illuminati? En teleport?


Hur hinner den runt! Den är ju och skuttar omkring i Animal Crossing! Jag har fiskat upp så många förbenade ägg ur vattnet sen i förrgår! Jag börjar tro att den planerar för att ta över Pilkington "min ö" med sina ägg! Ja! Min ö är döpt efter Karl Pilkington!

Jag har även min teori om att påskharen driver ett arbetarläger där hönorna tvingas att lägga ägg 24/7... Det är fan allvarliga saker!

Är påskharen så god som man tror? Eller är han ondskan själv som vill sprida död genom att fylla alla med socker? Vem vet...

Eller är det bara jag som överanalyserar...

Jag behöver korvstroganoff med champinjoner... Ha en trevlig helg...

HQ