Svenska
Snooker finalen..

Snooker finalen..

World Championship - ska O'Sullivan vinna eller tar Selby hem det?

I skrivande stund har Selby gått från 7-10 till ledning och 11-10!! Det trodde jag inte. O'Sullivan har ju varit suverän mot både Murphy och Hawkins men mot Selby får han inte spela sitt raketspel.

Selby har verkligen ett mer ansträngt spel. Det ser ut som om han får pressa fram varje stöt och bygger mycket på försvarsspel. Ronnie däremot bygger ju sitt på ett flow, som när han kommer in i är oslagbar. Det går så lätt när han väl kommer in i det och allting ser så ansträngningslöst ut.

Fasen, kör nu Ronnie - vad är det som händer? Du ska ju dominera!

Kim Hartman ska ha en eloge som kommentator.
Roliga Hartman citat

18:33 Mark Selby spelar defensivt och tar udden av O'Sullvans flow-spel. Ganska "fult" spel egentligen, men det är hans chans att vinna. Spännande är det definitivt. 12-11 till Selby.

HQ
HQ

Max Payne 3 rea

Tänkte bara skicka ut ett tips (som andra gjort före mig) angående Microsofts Live-rea.
Nu är det Max Payne 3 och Metal Gear Solid Peacewalker HD Edition som står på min agenda att inskaffa. 50 kr styck.

Hade tänkt köpa hem Maxie i alla fall rätt så snart, men enligt prisjakt ligger en skiva på ca 200 spänn så varför inte köpa digitalt..
Kan inte vänta på att få svinga de där puffrorna i slowmo ännu en gång nu.

Max Payne 3 rea

Michael Jackson - Rättegång live

Skrivet av player mac den 28 september 2011 kl 00:11

Följer rättegången mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray live.

Första vittnet, Kenny Ortega (Producent, Regissör och koreograf för bla MJ "This is it") säger att MJ var nedbruten flera dagar/veckor innan dödsfallet och att Murray inte visat några tecken på att hjälpa MJ i det tillståndet han var i då utan snarare bett Ortega att dra åt h-vete och lämna MJ i Murrays vård.

Jag rekommenderar Newsblogged streamen, då HLN har reklam var tredje minut.

HLN Stream

Newsblogged Stream

Xboxen var full av damm

Igår slog xboxen av mitt under Call of Duty. Två röda ringar lös, vilket tydligen betyder att den är överhettad. Alla försök att kyla ned den var fruktlösa. Inget hjälpte.

Vad göra?

Garantin är väck. Inte reparerar jag en gammal xbox för 700 - 900 spänn. Köper hellre en ny (eller varför inte en PS3). Så när man inte har nåt att förlora kan man lika gärna öppna burken och kolla in.
Det var som jag trodde - damm överallt. Så jag dammsög alla kretsar och kylare. Satte tillbaka plasten och testade med Cod. Den funkar. Tror jag....

Så jag kan bara rekommendera de som vågar att vårstäda xboxen. Tänk bara på att ev garanti går förlorad om du öppnar den.

Xboxen var full av damm