Svenska
Blog
Petters 5 Halo-favoritbanor

Petters 5 Halo-favoritbanor

Skrivet av Petter den 30 april 2021 kl 15:50

Som en del av artikelföljetongen Top 10 korade Halo-fanatikern Mäki sina tio stycken favorit-multiplayerbanor imorse (länk). Bra lista. Roliga val, men långt ifrån hur min egen högst personliga topp ser ut. Just därför tänkte jag lista mina favoriter nedan. Och hoppas naturligtvis att du gör detsamma.

(5) Battle Creek (Halo: Combat Evolved)
Superklassiker och den allra första Halo-MP-banan jag någonsin testade. Älskar symmetrin i denna plus hur den där bron i mitten blir någon slags skådeplats för übermoset som uppstår när någon försöker norpa raketstruten. Lysande bana.

(4) Blood Gulch (Halo: Combat Evolved)
Stor, öppen, lysande för att antingen enbart spela fyra pers på och göra det till någon slags utdragen sniper-duell eller för att kasta in 12 kompisar på och bara kötta hejvilt. En riktig klassiker.

(3) Impact (Halo 4)
Den är rund, förhållandevis liten, öppen och hysteriskt bra. Jag älskar Impact.

(2) Haven (Halo 4)
En stor del av orsaken till varför jag och mitt kompisgäng i och med Projekt X360 valde att spela Halo 4 över System Link stavas Haven, för den banan är fullständigt fantastisk. Oftast möts vi alla åtta i trappan upp till övervåningen, och pangar ihjäl varandra med Saw-puffran.

(1) Hang 'Em High (Halo: Combat Evolved)
Att Jonas inte inkluderade denna mästerliga klassiker på sin lista över favoriter har att göra med att sist vi möttes, här, mosade jag sönder honom som ett litet kryp, under en stor stövel. Vi pratar kross, nu. Dominans. Annars måste naturligtvis briljanta Hang 'Em High alltid finnas med på alla listor av det här slaget, för att den är bäst. Någonsin.

HQ