Svenska
Blog
Jag tippar UFC 257

Jag tippar UFC 257

Skrivet av Petter den 22 januari 2021 kl 18:01

BadooOooom! Imorrnnatt smäller det, Conor är tillbaka (UFC 257: Poirier vs McGregor 2) och jag är laddad, som få. Har i vanlig ordning gissat lite på hur jag tror att det kommer att sluta i de matcherna som jag är mest intresserad av. Here goes nathink!

Dustin Poirier vs Conor McGregor
I deras första möte var Dustin i stort sett chanslös. Conor hade vunnit matchen redan innan startskottet gick tack vare snillrik mental terror, och även om den biten uteblivit den här gången, tror jag att Poirier kommer att vara lika chanslös nu, som då. Visst, han har blivit bättre på de sex år som passerat men i min värld är McG på en annan nivå sett till striking. Jag tror att Dustin kommer att äta ett par raka vänstrar tidigt och slockna. McGregor via knock i första ronden, tippar jag.

Dan Hooker vs Michael Chandler
Hooker är förstås väldigt bra, men jag tror att Chandler kommer att bevisa varför han borde ha köpts över till UFC för länge sen, och är en av världens tre bästa 155 pounds-fighters. Chandler är för stark, för våldsam och framförallt för snabb med sin brottning och sina nävar, för Hooker, som jag tror kommer att förlora ett enhälligt domslut.

Hur tror du att det kommer att sluta?

HQ