Svenska
Blog

PS5-spel som jag hoppas visas upp imorgon

Skrivet av Petter den 10 juni 2020 kl 10:40

Det är dags. Äntligen dags. 22:00 under morgondagen kommer Sony att prata Playstation 5 med världens gamers och jag är officiellt übertaggad. Vi vet inte om det "bara" kommer att visas upp kommande releasetitlar eller om vi även får se själva konsolen (hoppas) men det återstår att se. Såklart. Jag har dock gjort en liten lista på vad jag både tror och hoppas kommer att visas upp.

God of War: Ragnarok
Uppföljaren till 2018-succén God of War (briljant spel) sägs ska visas upp, nu, och det finns envisa insider-rykten rörande namnet. Ragnarok. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela fortsättningen på Santa Monicas PS4-mästerverk och hoppas på att bli golvad av makalös grafik och utvidgat rörelsemönster.

Gran Turismo 7
Jag ser väl i grunden mer fram emot GT Sport 2 eftersom jag anser att Gran Turismo Sport är det enskilt bästa racingspelet som Sony skickat ur sig sedan 1998 (Gran Turismo, PSOne) men allt tyder på att GT7 ska visas upp imorrnkväll och det kan ju bli riktigt mustigt det. Ursnyggt, får vi såklart lov att förmoda. Proppat av bilar (många slöa minibussar lär det bli, i vanlig ordning).

Marvel's Spider-Man 2
Insomniac gjorde ett strålande arbete med det första spelet som var ett av de bättre licenstitlarna på många, långa år. Det var dock aldrig i närheten av exempelvis Batman: Arkham Asylum eller Batman: Arkham City vilket jag hoppas att jag slipper skriva om Spider-Man 2. Jag vill ha mer variation, mindre meningslösa sidouppdrag, mer interaktivitet.

Horizon: Zero Dawn 2
Jag verkar vara en av de som inte hade några som helst bekymmer med att se förbi de stundtals stela karaktärerna och lite väl tjatiga berättandet i ettan och istället kunde låta mig slukas upp fullständigt av spelvärlden, kontrasten mellan stenåldersmänniskor och högteknologiska fiender samt den sanslöst fina atmosfären. Jag ser hysteriskt mycket fram emot en tvåa och mycket tyder på att Guerrilla arbetat på detta spel under ett par år. Det finns också rykten om ett multiplayerfokuserat Killzone till PS5 och det vore också ljuvligt, såklart. Jag tycker att MP-delen i Killzone 3 förblir riktigt underskattad.

PS5-spel som jag hoppas visas upp imorgon

Vad hoppas du kommer att visas upp imorrnkväll?

HQ