Svenska
Blog
Flytt och renovering i full gång

Flytt och renovering i full gång

Skrivet av Oxpost den 15 januari 2021 kl 11:53

Det har hänt lite grejer sen jag senast uppdaterade bloggen här och tänkte att det kanske var hög tid att ta itu med den biten. Det är nämligen så att jag och fästmön har köpt lägenhet, och vi är i detta nu mitt uppe i renovering och successiv flytt av prylar och dylikt.
Hela köket har rivits ur, väggar har slagits ner och nytt kök är beställt och på ingång. Därtill håller vi på och tapetserar heeela jävla stället. Varenda bar vägg ska få en ny tapet uppslängd på sig och golv ska läggas på några ställen, allt som allt ett ganska intensivt projekt att ta sig an.

Det är dock ett välkommet projekt. Vi har bott i vår nuvarande lya lite drygt 4,5 år och det rör sig om 40kvm utan något förvaringsutrymme. Med andra ord har vi sedan minst 1,5 år tillbaka vuxit ur det här stället och när vi nu uppgraderar oss till 79kvm välplanerad yta känns det helt otroligt! Vi kommer kunna andas och röra på oss utan att behöva smita förbi eller kliva över massa skit stup i kvarten. Och eftersom vi nu kommer bo i en 3:a så innebär det att vi har tillräckligt med utrymme för att bilda familj om något år.

Allt som allt känns det helt otroligt spännande och hittills har allt gått smidigt till (minus en del problem med vår köksleverantör Vedum), inte minst tack vare den gigantiska insats min snart 70-årige far, min farbror och min studerande bror gjort vad gäller renoveringen av köket medan jag och fästmön arbetat under dagarna. 2021 börjar bra på ett personligt plan helt enkelt!

HQ