Svenska
Återigen PS+ förnyat.

Återigen PS+ förnyat.

Det var det återigen dags för mig att förnya PSN-abonnemanget, och stunden är kommen att utvärdera vad pengarna gått till. Jag lirar ännu mera Rocket League online än tidigare & spelar nog 2 kvällar i veckan i genomsnitt, men jag har även utnyttjat några Månadens Spel-erbjudanden..
Till PS4:an blev det dessa nedladdningar:

BioShock: The Collection, 549:-
Uncharted: The Nathan Drake Collection, 199:-
Outlast II, 299:-
Detroit: Become Human, 399:-
Borderlands: The Handsome Collection, 149:-
What Remains of Edith Finch, 199:-
The Witness, 379:-

Priserna är justerade från nu i helgen, och en snabb summering ger strax över 2200 kr. Priset på PS+ har höjts till 620 kr på Playstation Store, men ibland kommer någon realisation. Själv köpte jag koden under Black Friday från Webhallen och fick det ca 25 procent billigare, 460 kr.
Det blev något färre nedladdningar 2019, endast 7 titlar intresserade mig och jag noterar ett ökat antal samlingar av remastrade PS3-spel som erbjudits under året, och även om det är många bra spel, så är det lite tråkigt.
Det släpp som nog gladde mest var The Witness som jag länge velat testa, men också skräckliret Outlast II var kul då jag gillar genren och älskar ettan.
Om jag skulle önska ett spel inför 2020, så är The Witcher 3 ett spel som jag gärna skulle se släppas snart, nu när Netflix-serien har gått oerhört bra & blivit populär bland en massa tittare.

Jag har alltså förnyat Sonys PS+-abonnemang, då man fortfarande får mycket för pengarna, även om det gått nedåt från föregående år.

HQ