Svenska
Blog

Betraktelser från Jylland (Animal Crossing, del 1)

Redan vid uppstarten av Animal Crossing fick delvis samma "mad mad feeling" som när jag för första gången fick se Zelda Botw hemma hos en kompis dagen då Switch släpptes. Därför har jag bestämt mig för att i en kontinuerlig serie dela med mig av korta betraktelser från mitt liv på Animal Crossing-ön, döpt till Jylland. Det kommer ju att förekomma spoilers, så för er som inte spelat än och/eller vill upptäcka saker på egen hand - undvik.

Har hur som helst hunnit spela ett par timmar nu. Mest från och till jobbet på morgonen och eftermiddagen. Jag har hunnit placerat ut mitt tält intill en av floderna, ställt ut en gul mountainbike och planterat några växter, träffat museum-chefen Blathers som vill ha mina fossiler- och djurfynd, och börjat crafta några vertyg. Än så länge är det ett stilla ö-liv på Jylland alltså.

Jag fick dock ett sug av att vilja prägla ön med mitt påhittat Jylländska sätt, och skrev på anslagstavlan på torget som ett slags rop på hjälp: "Hvis det bare fans øl til salg...".

Betraktelser från Jylland (Animal Crossing, del 1)

Om detta faktiskt förändrar något på ön, återstår att se. Vad har du hunnit med på ön såhär långt, kära läsare?

HQ