Svenska
Blog

Pokémon Sun/Moon

Skrivet av Newbie13 den 26 februari 2016 kl 16:19
This post is tagged as: Pokémon

Nintendo (eller, jao, The Pokémon Company) visade under dagens Nintendo/Pokémon Direct två nya Pokémon spel, Pokémon Sun/Moon, precis som tidigare spekulerat.
Speciellt mycket information om dem fick vi inte, tråkigt nog, förutom att de kommer till 3DS. Inget sades om New 3DS skulle få bättre grafik.
Dock så fick vi veta att de gamla Gameboy spelen ska släppas till 3DS, detta händer imorgon. Dina Pokémon från dem kommer kunna föras över till de nya Sun/Moon via internet, förutsatt att du kör spelen på din 3DS.

Det var allt jag hade att säga i denna relativt korta recap, tack för mig!

Edit: Finns säkert något jag missat, om du vill se den själv har du en länk här: http://bit.ly/PokemonDirect

HQ

Ascension

Skrivet av Newbie13 den 9 juli 2015 kl 19:37

Efter att ha virrat runt på GR i cirka tio minuter så tror jag äntligen att jag hittat knappen för att skriva en ny blog, och nu när jag hittat den så sitter den precis precis previd min lilla textruta här medan jag skriver detta, utan något större syfte. Kan den inte flytta till sidan för bloggar?
Aja, det var inte den denna blog skulle handla om. Nej nej, denna nyhet är faktiskt posetiv, om man spelar på PC det vill säga. (hoppas inte GR har skrivit om detta redan D:)
Det jag hade tänkt att informera om var ett program, eller klient, som inte är släppt än, tråkigt nog. Namnet är, som du kanske gissat, Ascension.
Så vad är Ascension? Jo, det är ett program, eller klient, som ska på något sätt föra samman Uplay, Origin, Steam och Battle.net om jag fattat det rätt. Den kommer finnas på Linux, Windows och även OSX.
Finns inte jättemycket att skriva än, och min laptops batteri håller på att dö så jag får avsluta här tyvärr, men om du är intresserad (du borde vara :p) så lägger jag en länk nedan.

Och jag får ursäkta den dåliga bilden, kunde inte hitta någon bättre (tror jag tog bort den nu idk)

http://bit.ly/projectAscention

HQ
Min upplevelse av Batman: Arkham Knight (PC)

Min upplevelse av Batman: Arkham Knight (PC)

Skrivet av Newbie13 den 23 juni 2015 kl 15:32

Nämen tjenare, du hittade min lilla blogg. Detta blir min första, antagligen inte sista men vem vet?
Som rubriken säger hade jag tänkt att berätta förhoppningsvis ganska kortfattat om hur Batman faktiskt fungerar till PC, nedladdat via Steam (tror det bara är där det finns).
Till att börja med så är det inte jättedåligt optimerat, spelet ser riktigt bra ut. Dock är det långt ifrån bra optimerat, och varför sätta en 30FPS-cap i ett PC spel och inte låta spelaren att ta bort den/höja den? Till och med gör inte det Ubisoft (förutom The Crew, men där kan du iallafall ändra cappen till 60 i inställningarna). Ända anledningen jag ser är att de skulle försöka gömma hur dålig din FPS är då de skämms eller helt enkelt tror de får bättre reviews om de gör så. Heh, PC gamers är inte så dumma (de flesta iallafall, kolla Steam om du inte tror mig).
Dock kan jag inte säga vad jag fick för FPS då jag inte hade ändrat cappen när jag spelade (kommer till varför jag inte tog bort den senare) och eftersom jag uppdaterade mina grafikdrivrutiner precis innan för att förhoppningsvis få bättre FPS i spelet så stängdes ShadowPlay av, vilket är det jag använder för att se FPS. Känndes dock som typ 30 om inte under det, hade allting på högsta (dock var nVidia GameWorks av och ingen AA då den som finns, MLAA, är skit imo). Spelar spelet i 1080p, spelet startade dock i 4K av någon dum anledning. Spelar på en 1080p skärm.
Men, det är det något av allt det där som gör mig mest besviken på detta spel.
Det är att efter jag ändrat FPS cappen till 60 och stängt av motion blur i filen där de finns (finns ingen inställning för dem in-game) och ska starta spelet igen så fungerar det till jag kommer till huvudmenyn. Då krashar det.
Verifierar då min "game cache" och över 4000 (tråkigt att det inte var 9000 :')) filer är det fel på. Vad betyder det?
Jo, bara för att detta spelet är så grymt måste det ladda ner alla filer igen då de är korrupt!
Så, nu sitter jag här och väntar. Spelet är 33.8GB att ladda ner, och jag har 2.0MB/sec.

Specs finns på min Steam profil: http://bit.ly/NewbitSteam
Min review av spelet finns på Steam, översätter den och postar på GR om jag orkar: http://bit.ly/NewbitBatman