Svenska

Skillnader/Likheter på programmeringskurser?

Tja, ska antagligen välja inriktningen data inom el- och energi, men har lite problem. I den inriktningen så finns det en kurs som heter programmering 1, men man kan också välja till en kurs som bara heter programmering som ett utav sina individuella val. Det jag undrar är om det är någon här som vet vad det är för skillnader på programmen eller om de är i stort sett likadana?
Tacksam för svar :)

HQ

Kod till Evolve Beta (PC)

Har som det står i rubriken en kod till Evolve Betan som jag inte har någon användning utav. Så tänkte att då kan ju någon annan få den istället, om det är någon som är sugen. Betan startar runt 18-tiden imorgon.
Först till kvarn som gäller, så skriv gärna någon kommentar när koden är tagen så folk vet :)

QPGDR-2G3PF-JV49E

HQ

Evolve Big Alpha nycklar (PC)

Ja, tja på er :) Har precis som det står i rubriken lite nycklar till Evolve alphan som jag tänkt att ge bort. Lite sent nu kanske när alphan redan har börjat, men den håller på tills eftermiddagen/kvällen imorgon söndag tror jag. Jag fick koderna under natten och såg dem inte förrän jag vaknade nyss.
Så om det är någon som är intresserad att testa lite Evolve på PC så är det bara att ta en av de 4st koder som ligger här nedan.
Men det är ju först till kvarn som gäller, så skriv gärna en kommentar om någon aktiverar en kod. Så att andra vet att koden redan är tagen :)

MHC69-ETPIL-6NQBM
MHC7I-NQKWI-KT6E0
MHC8I-JLDT0-DLGH5
MHC9T-N3D8E-3B4X7

Gaming-PC eller ny konsol, tv m.m?

Tja, har lite beslutsångest när det gäller grejorna som står i rubriken.
Har länge velat skaffa en ganska kraftig speldator (pris ca 9000kr), så att jag kan spela mer krävande spel (typ Battlefield 4, Crysis 3 och PC-exklusiva spel) på bra settings. Har idag en bärbar sak som inte duger till så mycket mer än att surfa runt på.
Ytterligare en anledning till varför jag vill skaffa en speldator är att de flesta utav mina polare främst spelar på PC, och det är ju alltid roligt att spela med sina kompisar
Sen finns det ju massa andra saker där datorn är en fördel också, så.... ja... jag vet inte.

När det gäller konsol- och tv-delen så är det så här. Är extremt sugen på en XBOne och en Wii-U. Vill även ha en PS4 någon gång i framtiden. Jag är ett stort fan utav Halo-serien (MasterChief Collection är såklart ett måste då) och Forza-serien och gillar Xbox överlag ganska mycket. Samtidigt har jag blivit extremt sugen på nya Mario Kart, Mario Party och nya Zelda för att nämna några. De spelen är såklart bara släppta/utannonserade till Nintendos konsol.
Dessutom så tycker jag det är lite skönare att spela med en kontroll och bara kunna luta sig bakåt i soffan eller vad det nu är man har
Sen så skulle det vara gött med en ny tv också. Den jag har nu har varit med några år nu och den är dessutom väldigt liten (23-tum). Den fungerar väl bra och så, men det blir väldigt liten bild att titta på om man ska köra flera på en tv, vilket jag och mina kompisar ofta gör när vi är med varandra

Så antingen skaffar jag en dator och en skärm (inte inräknat i priset jag skrev för datorn förut) eller så skaffar jag de två konsolerna och en tv och sådant där.

Har en extrem beslutsångest, men förhoppningsvis så har någon utav er här på sidan ett bra förslag eller ett bra tips för hur jag ska göra
Hoppas jag har förklarat mig på ett bra sätt.

Tack på förhand och ha det bra