Svenska
Frågan ingen någonsin ställer till en spelare.

Frågan ingen någonsin ställer till en spelare.

Skrivet av mrdanny den 6 juli 2020 kl 10:44

Vi matas med topplistor till höger och vänster här inne på siten, i stort sett året runt. Det frågas frågor varje fredag, varje fredag väntar jag på att se frågan, varje lista hoppas jag ska vara DEN listan.

Trots det blir Jag, besviken är fel ord. De flesta listor är roligt författade med sakliga argument (allt som oftast), men det är oftast listor man hittar på många ställen. Fredagsfrågan är oftast frågor man tar upp med sina spelpolare online eller hemma i soffan.

Nä, skulle verkligen vilja se redaktionens lista, och gärna er läsares lista på: Vilka spel skäms ni över att ni gillar? Finns såklart olika orsaker till att skämmas över gilla ett spel.

Fast visst tusan skäms man lika mycket över att man gillar vissa spel, lika mycket som man skäms över att man gillar vissa filmer? Finns spel jag skäms över att jag gillar för att jag själv fattar att dom är skräp egentligen, det kan jag erkänna för polare trots att jag troligen lär få höra pikar om det i åratal efteråt.

Sen finns det spel jag skulle skämmas ögonen ur mig om polarna visste att jag gillade och spelar rätt regelbundet.

Eftersom jag är anonym för de flesta här kan jag bjuda på ett av dessa, gör redaktionen en lista lovar jag att ranka mina skämmigaste spel.

Vill typ hellre raka pubishåret med en osthyvel hellre än att skriva detta, galet att saker kan vara så pinsamma.

Gillar i stort sett alla The Sims spel som gjorts. Spelar fyran på konsol i stort sett varje månad ett par timmar.

Petter! Sy ihop en lista nu, lämna mig inte ensam här med brallorna neddragna.

HQ