Svenska
HQ
Ge Mig Feedback På Mitt Motiv

Ge Mig Feedback På Mitt Motiv

Yo, waddup!

Har nu för första gången försökt att måla/rita något vettigt som inte har med vektorgrafik att göra.
Jag är en Magic: The Gathering nörd och jag har ända sen jag började spela velat ha en custom spelmatta, och då skulle jag rita bilden själv, mycket viktigt det där, annars är det ju inte helt custom ;)

Så för några kvällar sedan så satte jag mig ner och började kladda, efter fem timmar med bilden (har ändrat om väldigt mycket) så kom jag fram till bilden som ni ser nedanför. Jag skulle nu vilja ha lite feedback på vad jag kanske bör ändra eller om jag ska lägga till något mer i bilden, nu förminskas bilden troligtvis en aning, men ni bör ändå kunna se hur den ser ut :)

Så tack på förhand, låt kritiken flöda :D

HQ

Let's Play Fez!

Idag (igår egentligen) så släpptes Fez på steam, äntligen så kan vi som inte har ett Xbox 360 och som har suktat efter spelet Fez spela det, och det är verkligen ett fantastiskt spel, man får verkligen tänka en del.

För er som inte har ett 360 så råder jag er till att köpa Fez, åtminstone om ni vill ha ett spel med mycket charm och kluriga pussel.

Och bojkotta inte spelet bara för att Phil Fish uttrycker sig som han gör, han har gjort ett fantastiskt spel åtminstone och det är ju det som räknas.

Jag har iaf börjat på en let's play Fez serie, så ni som känner er manade att titta får gärna göra det, eller vill ni bara se hur spelet ser ut och funkar så kan ni kika en snabbis också ;)


http://youtu.be/yDy4Oce31xM

Tentaplugg, nä, Super Hexagon istället!

Imorgon (idag) har jag min allra första tenta någonsin, och den verkar inte speciellt härlig. Har pluggat en del och nu hoppas jag att det räcker för ett godkänt, MEN jag hoppas inte på för mycket då tentan verkar jävligt jobbig.
För att varva ner lite så lirade jag lite Super Hexagon mellan pluggandet, jävligt svårt spel men ändå riktigt härligt, Terry Cavanagh (skaparen av spelet VVVVVV) är riktigt grym på det där med att göra svåra spel som faktiskt är riktigt härliga att spela.

Här har ni en liten film som jag spelade in innan när jag tog mig an spelet, enjoy :)

http://youtu.be/wxIurl54UeI


Imorrn efter tentan så får jag även hem en display låda med magic-boosters, riktigt fett :D