Svenska
Blog
Mina tankar om Prey. Demot

Mina tankar om Prey. Demot

Skrivet av mongwai den 28 april 2017 kl 14:01

Så jag har testat Prey demot och det är mixade känslor om Prey är värt att köpa eller inte.
Prey känns som ett försök att återskapa en Bioshock klon och det var många delar utav spelet som skapade en liten nostalgikänsla inombords.

Jag gillar konceptet och jag gillar Rymden. Fienderna känns nyskapande, intressanta och ibland skiter man nästan på sig när du går in i ett tyst rum och inser att det finns 4 aliens just några meter ifrån dig.
Gillar också när man går in i ett rum och ser 2 Aliens som tänker: Oh shit !!.
De förvandlar sig till ett föremål och försöker sen gömma sig som en stol, men de enda stolarna som lägger sig på golvet är dem.
Trodde de inte att jag såg dem?

Vapnen känns också ganska nyskapande. Såsom silikonvapnet som kan frysa fiender som kan underlätta en hel del att rädda dig ur tuffa situationer och vapnet är inte det lättaste att använda, då fienderna rör sig och hoppar runt hela tiden.

Jag gillar de första minutrarna i spelet och det chockade mig ganska mycket då jag inte insåg på direkten vart jag var, när jag trodde jag var någon helt annanstans.
Demot låter dig inte direkt spela vidare i storyn särskilt långt utan ger dig mer friatyglar att utforska en liten omgivning. Jag kom ganska snabbt fram till den slutstationen då jag inte kunde spela vidare storyn.

Musiken i spelet är något som irriterar mig mest av något annat spel som jag tidigare har spelat.
Det känns som att du har köpt ett DJ-bås till din 4 åriga son och han har börjat med sin helt första mix tape. Det låter skit i mina öron helt ärligt !! Bara irriterande och jag vet inte om det ska skapa en känsla av skräck eller panik. För mig så skapar det bara irritation, typ en gaffel som repas mot en tallrik.
Det var flera gånger i Dermot som jag hade lust att stänga av musiken i spelet då det var så irriterande.

Jag vet inte om detta spel kommer att bli fantastiskt eller en besvikelse om jag ska vara helt ärlig.
Om Dermot hade varit längre och låtit mig fortsatt på huvudstoryn så hade jag kanske varit säkrare med mitt beslut.

Tror jag inte kommer att köpa detta då det inte kändes fantastiskt och passade inte helt i min smak.

Vad tycker du ? Har du provat eller ska du köpa spelet?

HQ