Svenska

När vår frihet begränsas av en överdrift.

Skrivet av MeAndShe den 20 april 2021 kl 14:32

Vad händer i världen?
Unga starka människor begränsas att leva, företag krossas, självmorden ökar, psykisk ohälsa ökar, för vad?
För en sjukdom där 99.8% av alla överlever (enligt cdc.com och statistiska centralbyrån)?
Media ljuger, mörkar och skräms.

Hur många av er visste att den 20/3 i år så var den största demonstrationen någonsin på jorden? Över 100 städer var med även Stockholm. Hundratusentals människor världen över som har öppnat ögonen och tänkt efter gick ut på gatorna. Den största manifestationen sedan andra världskriget, inte ljud i media, jo kanske en liten smutskastningsnotis om Stockholms demonstrationen.

World Wide rally for freedom. Youtube, facebook och instiftan censurerar. Men filmen från demonstrationen finns här: https://rumble.com/vfu3i1-the-pushback-oracle-films-the-day-the-world-stood-together-daretothink.html

Detta kommer säkert också tas bort, censuren är obefogad för här pratas de inte om konspirationsteorier utan om statistik från WHO, cdc, FHM och liknande.

HQ

Varför vägrar CoViD-19 vaccin?

Skrivet av MeAndShe den 8 mars 2021 kl 14:35

Jo för att:

-Vanligtvis tar ett vaccin 10-15år att utveckla inkl alla tester detta tog mindre än ett år.

-Enligt CDC ( Center for Disease Control and Prevention) så överlever 99.97% av alla som smittas med coronavirus i åldern 0-70år.

-Läkemedelsbolagen är vinstdrivande, som alla företag så går det ut på att tjäna pengar, de stressar fram ett vaccin för att vara först och få tjäna mest. Pengar går för hälsa alla gånger.

-Viruset har muterats flera gånger redan tillslut kommer vaccinet vara inte skydda längre om det inte redan skett.

-Långtidsbiverkningar finns det ingen som helst information om eftersom de aldrig testats under längre tid.

-Det är inget vaccin i vanlig mening utan att oprövat experiment på gen-nivå. Ett vanligt vaccin sprutar in en liten mängd av sjukdom så din kropp kan bygga upp ett immunförsvar, det gör inte detta vaccin.

-WHO säger även att det inte minskar risken med smittspridning men det kan göra den smittade mindre sjuk...

-En vanlig influensa har betydligt högre dödsandel utan att försöka vaccinera hela världen.

-Eftersom den är oprövad så vet ingen exakt hur lång tid effekten sitter i, du kanske behöver en spruta i halvåret livet ut för att vara vaccinerad.

-Själva skrämseln från staten och framförallt media har skördat fler liv än vad själva viruset har gjort, titta på vetenskapens värld på SVT från 28/2 (Coronakampens pris).

-Vaccin är positivt laddat ord och folk litar helt enkelt på sjukvården och regeringen därför upplevs alla som är anti-vaccin som idioter, men snälla läs på lite, tänk efter lite.

-Jag önskar att Du tänker till speciellt om du är frisk och ugn, om du blev smittad så kommer det på sin höjd vara som en vanlig influensa. Jag har varit sjuk, var inte ens med på min topp 5 av förkylningar genom livet.

-Så det var min åsikt ni behöver givetvis inte hålla med men personangrepp och smutskastning avböjes.
Sprider ändå detta med kärlek och omtanke.