Svenska
tankar om gymnasiet

tankar om gymnasiet

Skrivet av mattisen den 30 augusti 2009 kl 21:55

usch det var längesen man blogga... men nu är det dags igen! så, började gymnasiet förförra veckan, it-gymnasiet, eller ITG som det kallas har två linjer, musik och it inriktning, går självklart it.
var fruktansvärt nervös första dan, trodde typ inte att jag skulle träffa nån som man kunde prata med, men nu har man typ lärt känna alla i klassen, känner mig nöjd ;)

Eftersom jag går på ett it gymnasie så kommer vi få en dator att jobba med. En HP probook 4510s får alla 1:or i år, verkar vara en bra dator, hoppas att vi kommer att få windows 7 till dom sen, men finns det någon som har någon synpunkt på den så säg till :).kommer också få hela adobe paketet med photoshop, dreamweaver, mm.

har väldigt goa dagar, går som längst till tjugo över 3, men sen tar det ca en timme att ta sig hem(gymnasiet ligger vid chalmers, jag bor utanför göteborg :s)

Trodde aldrig att jag skulle tänka såhär, men jag saknar faktiskt 9:an. Alla polare som man typ aldrig kommer träffa igen, ja, alla i skolan som man har lärt känna, även idioterna saknar man som faan....men men, tiden går och det kommer väl nya kompisar, men kommer fortfarande sakna dem.

oops, blev lite mer än jag hade tänkt skriva xD hmmm finns det något mer att skriva om... ja juste var på bio igår med en kompis, såg district 9 vääldigt bra film, lite udda men på ett bra sätt :D rekomenderas starkt!

ska också på konsert om ca 2 månader, blev Lars winnerbäck den 30 oktober, längtar!! får se om man ska på in flames också i november, skulle vara skitgrymt men "time will tell"

ja det var väl allt för denna gång, skriv gärna i komentarer om ni har bågra synpunkter på bloggen.

här kommer en bild på datorn vi kommer få i skolan (som tur kommer de ghosta om den med XP) la till en bild på jag och mina kompisar på 9:ornas "skolbal", hade så himla kul den natten.

HQ