Svenska
Blog

Mycket Star Wars nu

Star Wars är ett av mina största intressen. Och det har förvärrats en del nu när jag gått och blivit äldre. Sedan jag fick för mig att skaffa Star Wars: Armada och Star Wars: Destiny så har det blivit värre. Nu spenderar jag på riktigt pengar på intresset och det är inte över än. Ni ska bara veta glädjen som det bringade mig när jag såg att Star Wars: The Clone Wars serien var tillbaka.

Och så som jag saknat Rex och hans kumpaner. Jag gillade verkligen inte avslutningen på Star Wars: The Clone Wars och ville ha en sista säsong. Förhoppningsvis blir det här den säsongen jag är ute efter. Men jag får väl se om det här blir avslutningen jag drömt om. Och inte nog med det så anländer Way of the Force till Star Wars: Destiny idag och det kommer bli riktigt trevligt att riva upp paketen och se vad som döljer sig bakom plasten. Eftersom jag har försökt hålla mig undan alla spoilers till expansionen så kommer varenda kort bli en överraskning. Ungefär som när man började med Pokémon när man var liten.

Utöver det så har jag läst både boken Thrawn och sett hela Star Wars: Rebels som avslutades utmärkt. Det är bara synd att Disney håller på med "läs böcker och serietidningar för att veta mer" konceptet. Jag gillar det inte alls. Det var som när Destiny släpptes och man var tvungen att gå in på Bungie hemsida för att läsa om historien bakom allt. Och då ska vi inte tala om Halo 5: Guardians som slängde in två olika teams som vi inte hade en susning om hur det gick ihop.

Det är lite som med spårvagnarna här i Göteborg. Tar du en vagn så kan du se hela Göteborgs historia, tar du fel vagn kan du behöva ta en massa olika spårvagnar för att ens se en liten del av goa underbara Göteborg. Så kan vi inte ha det.

Mycket Star Wars nu

Eller vad tycker du?

HQ