Svenska
Blog
Kollat ikapp Halo, ska spela  Halo och har pulat med text

Kollat ikapp Halo, ska spela Halo och har pulat med text

Är en riktigt sliten kille men rätt nöjd ändå. Kollar ikapp Halo-serien nu på eftermiddagen och är tacksam för de lågt ställda förväntningarna. Halo serien kommer knappast gå till historien som vår tids stor epos men jag gillar den. Jag förstår att folk är trött på att alla coola actionhjältar nu ska tappa masken, både bildligt och bokstavligt, men jag gillar det. Först var det Boba och nu Chifen. Visst är det tråkigt när mystiken försvinner men jag är inte den som har något emot att det blir lite kladdigt och att tuffingarna blir mänskliga. Jag gillar absolut att få följa de andra spartanerna också.

Något som dock irriterat mig rejält var tempot. Alldeles för lite slakt av rymdgubbar men när det väl kom var det riktigt mysigt. Eller mysigt, det var slaskigt och kändes rejält Halo.

Efter alla som jag är har jag ju inte spelat allt Halo än men nu skuttar jag jag vidare i trean. Har väl två eller tre uppdrag kvar. Lyckans ost.

Sist men inte minst har det skrivits artikel på eftermiddagen. Lite pill kvar och kanske något att lägga till men hoppas det ska smaka för er läsare sen när den är klar!

HQ
12:55 NIP mot ENCE om Legend-plats till Majorn

12:55 NIP mot ENCE om Legend-plats till Majorn

Om dryga 20 minuter är det dags för NIP mot Ence i CS:GO. NIP blev igår klara för Majorn och som sämst får man hoppa in i turneringen i challanger-stadiet, något som vid vinst idag byts ut mot legend-stadiet. Sist lagen möttes i ESL Pro League var 9/4 i år, då blev det en 0-2 förlust för NIP så det är väl dags för revansch nu!

HQ
Smilla Sundell, 17 år, bälte i ONE Championship!

Smilla Sundell, 17 år, bälte i ONE Championship!

Svenska Smilla Sundell tar bältet i thaiboxning i ONE Championship (utöver UFC och tillsammans med Bellator den största ligan för kampsport med bland annat Mighty Mouse signad)!!! Det är så jävla stort och smilla ska ha alla hålla ögonen på sig. 17-årigt (17?!?!?!)  monster utan gränser för vart hon kan nå. När hade Sverige sist en sån här yngling inom svensk kampsport? Svaret är aldrig. Costas Nanga (en herre som knackat ut min beryktade framtand en gång i sparring bland annat) och Hamza Bougamza kändes oslagbara i prestige för sin ålder när det begav sig men Smilla tar tronen ändå! Med Josefine "Thunder" Knutsson för dörren till UFC och Smilla med en redan så cementerad plats inom kampsport så har vi som svenska kampsportsfans en ljus framtid. Antar att inga riktiga kampsportsnördar missat Smillas namn (eller Josefines, Costas och Hamzas för den delen) men om ni bara är lite intresserade så är det dags att ta en googling.

Skit i miljön, döda en björk

Skit i miljön, döda en björk

Allt som oftast är jag rätt sansad. Det finns dock ett par dagars undantag per år. Björkpollen-dagarna. Björkpollenallergi är som pollenallergi fast inte för fjantar. Det är horribelt och nu ska jag skicka ut varenda unge i Hökarängen med yxa och tändstickor för att göra slut på svinen. Jag hade en bra idé till blogg men snor och tårar tog över, förlåt.

Brollan är skyldig mig en hals

Brollan är skyldig mig en hals

Jag har tappat rösten totalt nu. Haft ont sen imorse men nu finns inte ett spår av liv kvar i den. Orsaken är givetvis Brollans debutmatch i Nip. Jag lyckades samla ett gäng elever att använda som alibi för att se en underbar match utspela sig på Ancient. Det skrek och hoppades, allra mest från min sidan såklart. Rapport från det underbara gitter ni här. Enda problemet nu är att jag måste möta mina kollegors hånfulla blickar efter lite passionerade glädjerop.