Svenska
HQ
Taggar The Hobbit!

Taggar The Hobbit!

Go'kväll damer, herrar och allt ni vill kalla er! Idag är jag glad hehe. Det blir att titta på HOBEN inatt klockan 23:59 med ett gäng härliga polare och trots allt gormande om att det inte skulle vara höjdarN av höjdarna är jag oerhört taggad inför att se den.

Jag vill minnas att jag läste The hobbit första gången när jag var runt elva år. Då som nu anser jag att det är bland de bättre verken som skrivits under åren sett till underhållningsvärde samt mysfaktorn. Det är få personer som lyckats bygga upp en så komplex värld med så simpla medel som Tolkien lyckats göra det i The hobbit. Något som i grunden är en barnbok har ett djup många andra författare endast kan drömma om att skapa. Att skapa en så pass mysig stämning i en värld så pass fylld av ondska och förtvivlan är en bedrift som verkligen är beundransvärd. Jag hoppas verkligen att Jackson lyckats förmedla denna känsla även i filmen.

48 bilder per sekund. Jag vet att skillnaden mot 24 är enorm, särskilt när man sitter och spelar ett härligt, intensivt spel men hur det kommer urarta på bioduken undrar jag fortfarande lite över... Hur stor skillnad kommer det vara? Vad kommer man nu kunna urskilja i intensiva scener som man inte kunnat i andra filmer? Hur kommer detta påverka stämningen i filmen? Antagligen kommer allt gå alldeles förträffligt men under mina inte alltför många år här på jorden har jag lärt mig att skepsis mot saker och ting i många fall är mer givande än fråntagande i slutändan.

Jag måste börja planera hur jag ska hantera lidandet under de kommande småtimmarna inför filmen... Annars kan detta sluta illa.

Oavsett vad som händer ser jag fram emot en kväll full med skratt, blod och tårar tillsammans med grabbarna. Återkommer med intryck senare och därmed önskar jag er alla en riktigt härlig kväll.

Rawr. Sebbe

HQ
Gymnasiet.

Gymnasiet.

Hejsan gubbs och brudar! Var ett tag sedan jag skrev något här i min GRblogg men om ni finner er själva ensamma en kväll som denna får ni gärna ta er tid att läsa igenom inlägget som följer.

Gymnasiet. Vad ska jag säga? Det är pest just nu. "Pest och pina" är ett ordspråk som beskriver det jag känner kring skolan just nu. Jag vet inte varför jag går dit längre. Om poängen var att jag skulle lära mig något hade väl lärarna faktiskt försökt lära ut något nytt, eller?

Tredje året på det beteendeinriktade samhällsprogrammet är ingen höjdare. 80% är trist repetition av kurser som redan är avklarade och resten är de kurser vi valt själva genom ett "individuellt val" som det så vackert kallas. Någonstans känner jag att alla ämnen kolliderar... Lärarna går igenom samma saker dagarna i ända och det är aldrig så att jag går hem en dag och känner mig upplyft med en känsla av generellt ökad kunskap inom något.

Jag är väl något av en tänkare trots allt. Tankar kring allt eller inget fyller enorma tidsluckor i mitt liv vilket ofta resulterar i att jag redan dragit de slutsatser vi bör dra i senare kurser i de första kurserna vi har gällande ämnet. Att alla beteenderelaterade ämnen gäller i princip samma sak på gymnasial nivå gör det inte heller bättre då jag verkligen känner att jag inte får ut något av en ny kurs, ett nytt ämne...en ny dag.

Gymnasiet är i allmänhet alldeles för generellt för att mitt intresse ska kunna hållas vaket. Jag förstår verkligen vad lärarverket och allt vad det heter försöker åstadkomma. Den gymnasiala utbildningen gör oss redo för samhället, allmänbildar oss, vilket man utan tvekan behöver. Men för mig och säkerligen många andra personer räcker inte detta. Det är förbannat trist.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med den här texten förutom att jag inte förstår hur Janne Björklund och hans gäng kunde dra slutsatsen att mindre valmöjligheter för gymnasieeleverna kunde vara en bra idé. Ojoj.

Om du som läsare mot all förmodan tagit dig hit önskar jag dig en mysig kväll. Du som endast ville se hur denna märkliga text avslutades önskas även du en härlig torsdagskväll.

Haido.

HoN BreakyCPK i huseT!

HoN BreakyCPK i huseT!

Hejsan alla trevliga individer som hänger här på GR!

Vill bara visa en bild på en oerhört trevlig man som gjort oerhört mycket för ett spelet "Heroes of Newerth" eller "HoN" som det oftast kallas. Hade inte tänkt skvallra om så mycket annat så med det tar jag mig friheten att avsluta detta blogginlägg.

Ha en fortsatt underbar helg! Gejma galet!

Livet är helt krejsy OSV SKAJRAM

Tjejnare pojkar och flickor!

Den senaste veckan har jag, precis som alla andra skolungar haft höstlov och det har varit helt insane. Det har gått dåligt på Heroes of Newerth, jag har sovit alldeles för lite i början av lovet för att sedan sova trettio timmar under de två sista dygnen på lovet, jag har testat Diablo III(Länge sedan jag lirade något så underbart) och all tid har spenderats fylld av en evig längtan efter The elder scrolls: Skyrim.
Jag.
Orkar.
Inte.
Vänta.
Längre.

Vad sägs om att vi slår ihop våra schmarta hjärnor och uppfinner en helt underbar tidsmaskin och åker fram till fredag så att vi kan ha det alldeles för mysigt i Skyrim..? Att en tidsmaskin sedan skulle resultera i en väldans massa omfattande problem för en massa människor och diverse saker här i världen behöver vi väl inte tänka på antar jag. Skyrim måste prioriteras!

Ha det underbart osv I luv u all tror jag <3<3

Ps: 1337 är alldeles för bra på HoN