Svenska

Wasteland får en uppföljare!

Skrivet av kakkashi den 13 mars 2012 kl 20:09

Efter succén med Dubblefines kickstarterprojekt så har skaparna bakom Wasteland hakat på. De har nämligen utannonserat att de tänker utveckla en uppföljare till Wasteland. Wasteland var det första postapokalyptiska rollspelet och är en stor inspirationskälla till Fallout. Wasteland 2 kommer att utvecklas av samma team som gjorde det första spelet, med bland annat Brian Fargo, som producerade Wastland och Fallout, samt Alan Pavlish och Mike Stackpole.

Spelet kommer att vara ett turbaserat top down RPG, med mycket taktiska inslag så klart. Det kommer inte bli ett FPS! Wasteland 2 kommer att finansieras via Kickstarter precis som Tim Schafers nya äventyrsspel.

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2

HQ
HQ
Jag spelar Baldur's Gate 2

Jag spelar Baldur's Gate 2

Skrivet av kakkashi den 5 november 2010 kl 12:42

För ungefär ett år sedan köpte jag Shadows of Amn och Throne of Bhaal i en box. Eftersom jag gillar RPG så tänkte jag att jag skulle gilla det, och jag har hört mycket gott om det. Men jag orkade aldrig ens klara första grottan. Sedan dess har jag inte spelat det. Igår blev jag sugen på att spela det igen.

Nu har jag spelat i ett par timmar och tycker att spelet är riktigt bra. Bra dialoger, intressanta karaktärer och bra stridssystem. Musiken är också fantastisk. Förstår varför man kallar Dragon Age den andliga uppföljaren. Spelen är lika på många sätt men Baldur's Gate är lite mer avancerat enligt mig.

Nu ska jag spela lite mer.

Mina spelköp 2009

Skrivet av kakkashi den 3 januari 2010 kl 14:12

Här skriver jag alla spel som jag köpt under år 2009. Jag kommer inte ihåg i vilken ordning jag köpte dom så jag skriver inte i någon speciell ordning.

The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY
Batman: Arkham Asylum Collector's Edition
Grand Theft Auto IV
Dragon Age: Origins
Warhammer 40,000 Dawn of War II
Gears of War
Call of Juarez: Bound in Blood
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
Mass Effect
Baldur's Gate Collection
Fallout Collection
Dark Messiah of Might and Magic
Punch-Out!!
Chrono Trigger
Ninja Gaiden Dragon Sword
New Super Mario Bros. Wii
Pikmin 2