Svenska
Blog
Fästmö, ska bli farsa, utlandskarriär!!

Fästmö, ska bli farsa, utlandskarriär!!

Skrivet av jonte91n den 14 december 2017 kl 21:37

När detta året började så var livet inte sådär jättekanon. Även om man precis inlett karriären som arkeolog i England så var det väldigt ensligt och kallt. Utan att man inte riktigt visste vad man skulle göra när året är slut. Vad har då hänt sedan dess?

I april maj träffade jag en helt fantastisk tjej från Polen, Weronika, som grävde med mig på samma plats. Eftersom vi båda var lite äventyrslystna så åkte vi runt till närliggande städer såsom Cambridge and Oxford och hade en jävligt bra tid. Åkte båt på floden Cam, åt på fransk restaurang, besökte en lokal marknad där vi sköt med både automatvapen och pilbåge samt självfallet besökte varje museum vi kunde finna. Inte länge efter det, efter en vansinnigt trevlig dag på jobbet då vi sökte skydd och avskildhet i en container från regnet så blev vi helt enkelt ihop.

Efter det besökte vi våra hemländer Sverige och Polen. Vi fick respektives välsignelse. Någon vecka senare åkte vi till Italien och jobbade där samt förlovade oss i en amfiteater i Pompeji med Pink Floyd-musik i bakgrunden. Och en vecka efter det upptäckte vi till vår stora förvåning och lycka att vi väntade vårt första barn. Inte helt planerat, men så går det ibland och baserat på all information vi har nu så verkar den må toppen. Extremt livlig krabat! Nu sticker jag iväg till Polen och möter den halvan av familjen igen.

Livet går snabbt å det går helt fantastiskt just nu! God Jul Allesammans!

HQ