Svenska
Blog
Liten livsuppdatering! Arkeologi, utlandskarriär etc etc etc

Liten livsuppdatering! Arkeologi, utlandskarriär etc etc etc

Skrivet av jonte91n den 25 januari 2017 kl 00:00

Tjo!

Det var ett redigt jävla tag sedan jag hängde runt här och krafsa ner recensioner på ostiga actionfilmer och var besatt av Shovel Knight (vilket jag fortfarande är- nästa expansion kan inte komma snabbt nog). Det finns dock skapliga anledningar till detta. Sedan senast har jag:

-Tagit en masterexamen i arkeologi med inriktning på husgrundsfynd från folkvandringstid på Gotland. Finns att hämta (på engelska) på min academia-sida: https://www.academia.edu/26044536/Gotlandic_Villas_Implications_of_the_distribution_of_high_status_finds_in_Gotlandic_Iron_Age_houses_known_as_ka_mpgravar_Master-thesis_in_Archaeology_

-Stuckit till Norge och jobbat där ett tag som arkeolog för Universitetet i Bergen. Lär antagligen lägga upp lite bilder därifrån vid tillfälle. Jävlar vilket land!

-Flyttat till England och jobbar som fältarkeolog på heltid för Museum of London Archaeology (MOLA). Å det är där jag hänger runt just nu. Många nya vänner från världens alla hörn så det är toppen!

Kort och gott betalt drömjobb, stuckit utomlands, skaffat nya vänner...och en Lego X-wing. Och en ny gitarr. Livet är fint! Tills Brexit-gökarna kickar ut en. Men snart så tänkte jag sätta igång det där med att recensera filmer igen, har saknat det en hel del.

Cheesy Saturday will rise again!

HQ