Svenska
Blog

Dagens Pokémon-hjältedåd

Skrivet av Jonas den 19 april 2021 kl 02:16

Besökte farsan under söndagen, efter att han fått sin vaccinsspruta. Det blev en ganska lugn söndag där jag bland annat fick se ÖFK halvt pulverisera Örebro med ofattbara 5 - 0. Ibland kan till och med jag tycka att fotboll (soccer) är roligt.

Nåväl, sambon hämtade mig på vägen hem efter ett stallbesök, men nästan hemma ser vi en permobil som kört i diket och vars förare låg framåtlutat över styret, till synes lite äldre. Tankarna svindlade, en hjärtattack, stroke eller vad hade hänt? Sambon tvärstannade bilen och jag sprang över för att kolla.

"Hallå, mår du bra?" frågade jag försiktigt, varpå hon lyfte på huvudet och tittade mot mig med ett stort leende. Jodå, personen mådde kanonbra, skulle det visa sig. Hon hade nämligen precis lyckats med en rejäl bedrift i Pokémon Go, då vi tydligen har någon station i närheten av var vi bor. Anledningen till att hon låg framåtlutat över styret, var att solen sken så starkt att hon behövde skugga sin mobiltelefon.

Det var en lättnad såklart - och ett svar jag sannerligen inte hade väntat mig, varpå jag förklarade varför jag avbröt hennes fickmonsterjagande. Det blev ett gott skratt för båda, hon tackade för att jag ändå ville kolla så hon mådde bra och jag kände att det var en historia jag ville dela med mig av i bloggen.

Dagens Pokémon-hjältedåd

Har du överraskats av Pokémon Go-spelare någon gång (de hänger som bekant på de mest otippade platser och finns i alla åldrar)?

HQ