LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Räknar med kopiöst med Star Wars-gästspel framledes

      Skrivet av Jonas den 4 mars 2021 kl 03:50

      Utan att spoila något i onödan, så kan kan vi väl ändå slå fast att det var några intressanta gästspel i den senaste Mandalorian-säsongen från karaktärer som tidigare medverkat i andra Star Wars-sammanhang. Boba Fett är väl den mest uppenbara eftersom han ju faktiskt får en hel egen TV-serie på Disney+, men det finns många fler.

      Och jag vet egentligen inte varför jag inte tänkt på det redan tidigare, men självklart är det här något de kommer fortsätta med. Nu rapporterar The Illuminerdi att Ewan McGregor kommer dyka upp i sin paradroll som Obi-Wan Kenobi även i den kommande TV-serien med Cassian Andor (manliga huvudrollen i Rogue One). Även om jag inte vet om källan är tillförlitlig, så slår det mig att det såklart kommer att stämma.

      Även om det inte blir någon ny Solo-film, får jag förmoda att Alden Ehrenreich kommer dyka upp som just Han Solo i något annat sammanhang. Obi-Wan gömmer ju sig på Tatooine där Jabba the Hut bor, dit Solo är på väg i slutet av filmen för att göra ett enkelt smuggeluppdrag (kommer säkert gå bra, väl?). Det går väl heller inte att utesluta att Lando Calrissian (Donald Glovers tappning) dyker upp i något sammanhang, och förmodligen även Darth Vader spelad av Hayden Christenssen - som ju redan är bekräftad till Obi-Wan-serien.

      Och vad är Darth Mauls och Qi'ras roller i det hela? Solo slutade ju praktiskt taget med en cliffhanger jag ändå tror att Disney vill avsluta. Och nog är chansen hygglig att vi återigen kan få se Ian McDiarmid spela Palpatine/Sidious. Han dök ju upp först i The Empire Strikes back, men nämndes i A New Hope. Vad pysslade han med under eran efter Revenge of the Sith? I slutet av sistnämnda film nämns ju även att Qui-Gon Jin på sätt och vis är tillbaka igen, så att Liam Neeson medverkar känns väl rimligt? Och nog lär vi få se en väldigt ung Luke Skywalker?

      Kort sagt tror jag vi kommer få se massor av käcka återkomster, fanservice och gästspel i de kommande Star Wars-serierna på Disney+, och det ser jag verkligen fram emot.

      Räknar med kopiöst med Star Wars-gästspel framledes

      Kraften är verkligen med Star Wars i TV-serieformat.

      HQ