Svenska
Blog

Jag gillar den nya designen på Sonic

Skrivet av Jonas den 16 oktober 2019 kl 01:07

Under kvällen kunde vi rapportera om bilder som läckt ut på vad som påstås vara den nya film-Sonic. Jag ska säga att det inte var utan skepsis jag klickade på länken, originalet var verkligen fullkomligt fruktansvärd. Jag tycker ofta det överreageras i dessa tider, men här hade folk definitivt rätt.

Sonic är en av mina favoritkaraktärer även efter alla dess år av intensiv misshandel från Sonic Team, och jag hade ändå någonstans hoppats på att det skulle bli iallafall lite underhållande. Jag menar... Detective Pikachu blev ju så bra. Tyvärr är det ju ändå så att trailern lämnar en hel del i övrigt att önska, oavsett Sonics design, men det blev ändå spiken i kistan på något sätt. Och med allt detta sagt:

Nya Sonic ser faktiskt ut precis som jag hade hoppats!

Som jag redan poängterat finns andra utmaningar för rullen. Väldigt mycket lovar helt enkelt inte gott. Men nu kommer jag åtminstone att kunna se den (och det tänker jag göra) utan känslan att bli gnuggad av en igelkott mot hornhinnan varje gång Sonic dyker upp på bioduken. Och det är alltid något. Som Sonic-fantast gäller att "beggars can't be choosers" mer än för de flesta andra.

Jag gillar den nya designen på Sonic

Vad gillar du den nya designen på Sonic the Hedgehog?

HQ