Svenska
HQ
HQ

8h med Fifa 11

Skrivet av Jokez den 29 september 2010 kl 22:58

Har haft turen att få recensionsversionen av Fifa 11 till PS3, och efter en hel dag men Fifa 11 måste jag bara säga att det är riktigt, riktigt bra.

Visst jag suger ju och har inte lyckats vinna många matcher online, men samtidigt är det riktigt skoj! Allt känns lite bättre som det ska vara i FIFA serien.

Kan inte förstå det hela med att spela Be a Pro själv men att spela 11 mot 11 online är riktigt häftigt.

Over and out!

30år i Lördags! LEVE MIG!

Skrivet av Jokez den 26 juli 2010 kl 09:23

Det här är en berättelse som är 100% sann, det finns inget i den som är fabricerat eller uppdiktat. Jag vet att man kan tro det, men lita på mig det är såhär det gick till när jag fyllde 30.

Planen var att den 24e juli skulle jag och mina närmaste vänner ha en heldag med bastubåt, bad och grillning på Djursholm, jag hade hyrt båten och allt var klart, men ödet ville något annat, jag ska ta det från början.

kl 08.00 på Lördagen var jag och min vän Magnus på plats och lämnade av grejer vid bastubåten, den låg på en privattomt i Djursholm, dom som bodde där var tydligt rika det vittnade deras 5 båtar och enorma villa om.

Kl 13.30 var alla på plats och vi töjde loss båten, drog igång motorn och började backa ut för att ge oss ut på ett äventyr, i början gick backningen ut bra, men så händer något och motorn börjar lossna från sina fästen.

Vi driver sakta iväg i blåsten och håller på att ramma två av deras miljonbåtar, vi lyckas missa dom och går efter en stund på grund utanför Schweiz ambassad, då har jag lyckats få tag i han vi hyrt den av och dragit i ankaret... paniken var obeskrivlig men nu pustar jag ut.

Som tur är är han som äger huset hemma och han kommer och hämtar oss med vattenskoter, ja inte oss utan hela båten och bogserar oss in till där vi började igen, skönt nu kan vi äntligen dra igång bastun och bada iaf, trotts regnet.

Då kommer mannen ner igen och säger att dom har en inomhuspool med 33gradigt vatten och en bastu som vi kan använda, och självklart vill vi det.

Så vi spenderar hela kvällen i poolen till ett hus taget från MTV cribs, badar, bastar och grillar oxfillé, life is good :)

Som avslutning drar vi igång bastubåten och bastar där nere i 2h, badar i havet och har det mysigt. Det var utan att ljuga den klart
bästa dagen i mitt liv.

Resten av bilderna finns här

30år i Lördags! LEVE MIG!

Huset där båten stod