Svenska

Äntligen är tatueringen klar

Skrivet av Jokeymon den 18 juni 2010 kl 16:40

Efter 2 år av utspridda sessioner så är den äntligen färdig. Det känns riktigt skönt. Dels för att jag nu inte behöver känna pressen att spara pengar till nästa gång. Men framförallt för att jag är så nöjd över resultatet.

Tatueringen jag sysslat med består av alla Slipknots medlemmars masker och deras logo. En del i Slipknot byter masker varje gång de ska släppa en ny skiva och det kanske är någon som märker att jag blandat lite grann. Det är bara för att när jag började lyssna på dem (under Vol. 3 eran) så såg man på olika videos och hade först inte en aning om vilka masker som hörde till vilket album. Så jag valde helt enkelt de masker som jag först relaterade till varje person. Så jag tog alla masker från Vol. 3 förutom Clowns och Sids. Deras masker är från Iowa plattan.

De tatueringar som är nya för denna blogg är de 4 maskerna längst ner. Joey, Sid, Paul och Craig.

Äntligen är tatueringen klar

Klicka på bilden för större och bättre versioner av de senaste maskerna.

Eftersom att Paul dog för några veckor sedan så hade jag tänkt att lägga till en "Rest in Peace 1972 - 2010" rad vid hans mask. Men jag har dock ingen aning om vad jag ska använda för font. Någon som har ett snyggt och passande förslag på en font?

HQ

Ny tatuerad igen...

Skrivet av Jokeymon den 10 januari 2010 kl 23:38

Eller det var ju faktiskt några veckor sedan nu. Drygt 2 veckor sedan. Har inte skrivit något förens nu eftersom jag varit hemma hos familjen över julen och min kära familj kan inte riktigt ta hand om en dator så den mår bra. Det är ren och skär tortyr att surfa på den stackars datorn. Så det blev ingen blogg. Men nu är man äntligen tillbaka igen till sin studentlägenhet ny laddad och go' för ännu en termin i skolan.

Anyways... Tatueringen!
Kan väl börja med att säga att jag håller på med en stor tatuering över hela min rygg. Metal bandet Slipknot är temat och jag har nu kommit en bit på vägen nu. I mitten sitter deras bandlogo och runtom den kommer alla 9 masker sitta.

Denna gången var det Chris, James och Micks tur att bli ingaddade plus lite skuggningar lite här och där. Det syns nog på bilden vad som är nytt och vad som inte är det. Den här gången var också den värsta session jag varit med om. Usch och fy! Tatueraren började med Mick (han längst ner till vänster). Han blev klar med själva masken och konturerna till håret ganska fort. Då tyckte han att det var bäst hoppa över ifyllningen av håret eftersom han måste använda en speciell nål för det och ville fortsätta med alla masker istället. Lät kanon bra tyckte jag så jag lät han hålla på som han ville. Nästa mask var Chris (lång näsa snubben) och sen sist James (under långnäsan). Av någon anledning så bestämde tatueraren sig för att göra håret på James masken ändå och sedan börja med skuggningar i logon och lite varstans. När han väl var klar med detta så var min tid nästan slut. För lite tid för att börja på ny mask, tillräckligt för att fixa Micks hår. Så då började han med det, efter att ha låtit det stället ligga och läka i tre och en halvtimme. Ooooooh the pain!! Jag har aldrig haft så här ont i mitt liv. Jag brukar inte vara gnällig under tiden jag blir tatuerad. Men att tatuera ett ställe man redan blivit tatuerad på för en stund sedan var hemskt, då fjolla jag ur totalt! Tur var väl att jag låg på en sån där massagebänk. Mitt ansikte var i det där hålet så jag tror inte att någon märkte att jag låg och grimaserade, hehe.

I april har jag min nästa tid, förhoppningsvis så blir han klar med allt då.

Ny tatuerad igen...

Vad tycks? Hur många kategorier ur butcherMP:s "Fula tatueringar" bloggar platsar denna tatuering in på? :P

HQ

Sommarlov hells yeah!

Skrivet av Jokeymon den 29 maj 2009 kl 19:17

Härligt! Då var 2D-programmerings tentan skriven, grupprojektet inlämnat och första året i den här skolan avklarad. Det har varit ett roligt år, tänk att skola kan vara så roligt att gå till när man har kurser som vid namn "Spel-historia".

Men från och med idag är det sommarlov! Samtidigt som det är väldigt skönt att det inte längre är någon press från något håll så är det en enorm tomhet. Inte alls samma glädje över att det är sommarlov som när man var yngre, usch så gammal jag låter haha! Problemet är väl att det inte är lika kul att göra saker som man gjorde när man var mindre nu. Aktiviteterna som klassas som roligt kostar alltid pengar, ok inte alla men det är då fler nu i alla fall. Det värsta är ju att jag typ kommer vara socialt avspärrad i 1,5 vecka. Alla mina klasspolare drog hemåt från det här skitstället idag och här sitter jag, i min egen lilla studentlägenhet för att jag inte kan ta mig hem på egen hand. Så många grejer som ska med men ingen skjuts just nu så jag får lov att vänta. Men så kan det ju vara. Att jag sitter och bloggar är ett bevis på att jag är sjukt rastlös till exempel. Senast jag gjorde det var väl för typ 6-7 månader sedan...

Kan väl också nämna att jag har varit ohyggligt trött på senaste tiden också så det är väl bara bra att det blev sommarlov så man verkligen kan sova ut. Men att ha 2,5 månads sommarlov är väl inget jag behöver för att repa mig från tröttheten. Skulle varit najs om man korta ner det med 1,5 månader så man slipper vänta så länge. Vi ska nämligen hoppa in på det coola 3D sakerna inom programmering och röja sönder där! Kommer bli sjukt awesome! Men ja, vad ska man hitta på fram till dess? Programmering kommer det ju självklart bli nu i sommar också. Men man kan ju inte bara sitta inne Dracula-style och vara rädd för solen och inte njuta av ledigheten alls. Någon som har något tips på vad jag kan göra i 1 vecka förutom att spela spel?

Jösses va random den här bloggen blev, bäst jag slutar nu innan det är försent. Ska väl gå och göra ingenting... vad det nu innebär. Hojs!

Förresten, har precis upptäckt några saker... Slayer är ett najsigt band, låten Disciple har sjukt bra text och Angel of Death är en riktig kung låt!

Sommarlov hells yeah!

Då tog man klivet ut ur tonåren!

Skrivet av Jokeymon den 20 januari 2009 kl 21:24

Då var man 20 år då. Jag vet inte men nu kanske man "officiellt" tagit sig in i vuxen livet. Dock så känner jag inget speciellt. Jag förvänta mig att vakna med ett buskigt skägg men så blev det inte till min värsta besvikelse. Som ni kanske förstår så har jag inte riktigt kunna odla fram det där ståtliga skägget som beskrivs/hyllas av Jesper lite då och då. Men jag drömmer vidare och kämpar på! Till råga på det hela så får man ju höra det hela tiden av klasspolarna. Att man borde växa till sig lite och skaffa ett skägg så man kan va med i gänget liksom. Nåväl, nog om detta.

Som många säkert gissar vid det här laget så har man ju självklart varit på systemet. Skitsamma om det är vardag, jag gjorde det för att jag kan! Vilken känsla det var att äntligen kunna gå in dit nu när man väntat i 2 hemska år då man gått förbi och alltid blivit lika fundersam över varför jag som 18 åring in får köpa saker där inne, men får köpa allt som finns där på krogen... mycket dyrare! Är det någon här som vet en logisk anledning varför det är så? För jag har ännu inte listat ut det.

Detta var också den mest ensamma födelsedag någonsin. Jag flyttade lååångt (ca 40 mil) hemifrån för 6 månader sedan för att börja på en speciell skola. Men bara för det så skulle denna dag inte bli mindre speciell. Så jag var väl i alla fall ute med klasskompisarna och käkade pizza efter skolan, stack till systemet och letade ivrigt efter den manligaste drycken jag kunde hitta. Här är beskrivningen på drickan:" Fruktig doft med inslag av granatäpple och svartvinbärsgodis." Kan det bli manligare? Släng dej i väggen Chuck Norris! :D

Sedan bar det av till Coop för att fixa fram 20 små små ljus och sedan till konditoriet bredvid. En liten bakelse fick rollen som tårtan. Nu snart är det kalas!
En bild säger mer än tusen ord sägs det ju så det är bara att scrolla ner lite till så ser ni resultatet. Väldigt lyckat foto för att vara min mobil.

Då tog man klivet ut ur tonåren!

Många gratulationer, god bakelse och en god dricka. En lyckad födelsedag alltså, om man räknar bort skägget...

Tatuerad och blev "kändis"

Skrivet av Jokeymon den 2 december 2008 kl 19:34

Ikväll fanns det då inte mycket att göra, skulle egentligen behöva programmera lite på mitt Tetris men gud det buggar så mycket så man blir alldeles matt. Så då kom jag på att jag kan ju blogga om tatueringen jag tog för ganska exakt en månad sedan. Sluta skjuta upp på det så att säga...

Det hela började med att jag tagit mej hem från Kramfors till Borlänge för att fira Halloween med familjen och tatuera mej. Dagen innan det ståhejet så var jag ute och partajde med polarna. Jag ville ju inte köra på stenhårt eftersom jag skulle tatuera mej nästa dag och ville inte må sådär som man gör dagen efter... usch. Så vi drog till ett ställe där dem servera öl plus annat smått och gott och bokade ett biljardbord. Gud så skoj och skönt det var! Mycket bättre än att stå i en kass nattklubb och bli överröstad av en massa UNS-UNS-UNS-U U UNS!

Men allt eftersom att tiden gick så steg promillehalten och dem skulle stänga. Så då passade vi på att dra till en bar istället. Jag bestämde mej för att ta det lugnt nu. Det fick inte den effekt jag förväntade mej alls. Hade jag vetat att om man säger att man inte ska ha nå mer att dricka är lika med att ens kompisar kastar drinkar efter drinkar på en så hade jag aldrig tagit med mej plånboken när jag ska ut.
Ni kan ju tänka er nu hur kung-kanon man blev, det var ju inte så bra. Så när jag fick skjuts hem av farmin när jag senare skulle hem så frågade jag efter en anti-bakfylle-kur. Han tipsade mej om att äta upp den sista halvan pizza som var i kylen och dricka lite multivitamin. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att smyga som en ninja ut till köket, graba tag i pizzan, sluka den och sedan gå och sova. Det funkade faktiskt riktigt bra! Kändes nästan ingenting att jag varit och festat dagen innan, men helt okej var jag inte. Och nu skulle jag iväg och bli tatuerad. Halv-bakis och rädd för att man kanske blir lite extra känslig mot smärta. Jag skulle inte bara åka till en tatuerings studio och bli tatuerad. Den lördagen så var det en tatueringsmässa i falun. Yepp, jag skulle ligga inför en massa folk. Tänk om man ligger där och gnylar och gnäller. Usch så hemskt det skulle vara, hade nog dränkt mej efteråt eller skärt halsen av mej med en rostig kniv.

Jag kom dit innan dem öppnade mässan och det var ju lite folk där. Tatuerar människor kanske man kan kalla dem. Och dem stirra ju på mej, en spinkig blond blåögd nörd som inte såg ut att ha någonting där att göra. Var lite kul senare när man drog av sig t-shirten och såg mitt S på ryggen, det var dem inte beredd att nörden skulle ha. Men innan allt det där så diskuterade tatuering och placering. Nu var det dags för gaddning. Nervositeten steg och det såg tatueraren så han sa det att han skulle starta lugnt. Gzzzzzzz! Hmm, det där var ju inte allt farligt. Pheeeew, nu kunde jag torka svetten från pannan. Det blev som tur var inget gnällande under hela sessionen. Gjorde bra mycke ondare att ta S:et faktiskt. Under tiden kom en hel del och kolla eftersom att jag var den första att bli tatuerad. Till och med lokal tidningen DD(Dalademokraten). Dem tog nåra bilder, drog en mini intervju och gick vidare. Tatueringen blev klar så jag tackade för mej och drog hem och förberedde inför Halloween-firandet.

Några dagar senare fick jag en massa roliga meddelanden på msn. "Haha! Du kommer hem till Borlänge och visar dej bäst, usch för dej din jävel! :)" eller "Hehe, såg dej i tidningen. Hur känns det att vara semi dala-kändis tatuerarN^" sades det. Jag fick tidningen uppskickad av min mamma och fick se en gigantisk bild på mej själv liggandes på en brits under tatueringsmässan. Bilden var lika stor som den Obama fick när han vann presidentvalet. Så mycket händer i Dalarna. Hehe, låter ju som om jag skryter. Inte meningen! En kul grej bara tyckte jag...

Tatuerad och blev "kändis"

Tatueringen föreställer frontmannen från Slipknots mask. Blev nöjd. Inte heeeelt nöjd, som ni ser behövs en rad tänder till och ska be han fixa lite så att det ser mer ut som om det är en mask på en persons ansikte. Just nu tycker jag den ser lite ut som om det skulle vara någons ansikte.