Svenska
HQ
HQ

Se genom väggar? (Prey 2)

Skrivet av JohanZen den 28 juli 2011 kl 19:29

Jag tittade precis på en Prey 2 gamplay trailer från E3. Förutom att det ser gudomligt snyggt ut, så gillade jag parkour delarna.

Kort sagt; Jag blev ûber hypad. Dock var det en liten grej som förstörde allt.
Varför ska man alltid kunna se genom väggar!?

Det slog mig att allt för många spel har denna lilla finess. Varför? En stor del av väggars fuktion är att skapa insynsskydd, eller?

Det jag ofta gillar med actionspel är att bli överrumplad, men sen ta mig ur knipan. Om man redan vet vad som ska hända är det ju ingen spänning och inte heller kul.

Snälla säg någon att man kan stänga av denna funktion i Prey 2.

EA åldersgränser

Skrivet av JohanZen den 2 maj 2009 kl 15:34

När jag skapade mitt xbox 360 Live profil var jag ärlig och skrev in mitt riktiga födelse datum vilket jag inte brukar göra pågrund av att man oftast inte har möjlighet till visa alternativ förän man är 18 år.

Jag insåg mitt misstag men provade ändå att spela GTA IV som har +18 årsgräns. Till min stora lycka fungerade det ändå, sen skulle jag spela FIFA 09 som har +3 årsgräns. Jag går in
på xbox live och möts av meddelandet att jag inte har möjlighet att andvända onlineläget men ska njuta av de andra möjligheterna i spelet. Jag försöker frustreat om och om igen men får samma resultat.
Jag byter då till NHL 09 och får samma meddelande.

Gör jag fel eller är det EA som gör sådana idiot gränser?

Vet någon hur man fixar så att man kan spela NHL och FIFA online.