Svenska

Två efterlängtade pärlor på Posten!

Skrivet av Jimmy911 den 2 november 2011 kl 17:14

Nu är det så att det var bra länge sedan jag senast skrev ett blogginlägg. En simpel anledning till detta är nog helt enkelt brist på vilja och inspiration.

Men när ett sådant paket som detta dimpar ner i brevlådan, tja, då är det svårt att låta bli...

Den tredje delen i den spelserie jag håller kärast och uppföljaren till ett av de bästa konsolspelen jag har spelat ligger nu framför mig, i dess steelbook-prydda stolthet!

Naughty Dog och Rocksteady får äran att vara mina husgudar det kommande halvåret!

Två efterlängtade pärlor på Posten!

Gud, vad jag har längtat efter er...!

HQ

19 år - 19 mars

Skrivet av Jimmy911 den 19 mars 2011 kl 00:28

Då var man officiellt 19 år gammal. Eller tja, vi säger så i alla fall. Det exakta klockslaget jag föddes på har jag nämligen inte en aning om.

Känner mig på något vänster lite...gammal. Känns som att man har missat ett par saker i sina tonår. De äldre ljuger inte, trots allt, när de säger att tiden går fort. Visdomsord, to say the least...

Men, 19 är inget speciellt nummer. Jag skulle lika gärna kunna ha fyllt 13, då jag inte känner mig en minut äldre, bortsett från de kunskaper och lärdomar jag anammat sedan den tid då jag faktiskt var i den åldern.

Jag tror jag ska belöna mig själv lite detta år. Som en sen födelsedagspresent, till mig själv från mig själv, ska jag nog köpa lite nya komponenter till datorn. För trots allt - Crysis 2 anländer snart...

Happy birthday to me, eh? :)

19 år - 19 mars

HQ

Prenumeration? Jo, tack du...!

Skrivet av Jimmy911 den 3 december 2010 kl 00:25

Då Gamereactors eminenta tidning slutade att ges ut vid den affär jag alltid hämtat den från dessförinnan, så bestämde jag mig för att vara lite bussig och ta en prenumeration för ett år framåt.

Något jag uppenbarligen inte skulle ha gjort. Lyckligtvis så började tidningen släppas vid den här ONOFF-affären igen, för det första, vilket är jättebra så klart.

Efter cirka 4-5 månader utan strul överhuvudtaget så har jag nu fått nog. Den senaste upplagan, nr 80, släpptes för 17 dagar sedan, och jag har fortfarande inte mottagit mitt exemplar!

Så, kära Gamereactor. Ska man, som trogen läsare sedan flera år tillbaka, stå ut med sådant här skit? Man betalar för en prenumeration till en tidning som annars är gratis och man får den dessutom flera dagar, kanske t.o.m. veckor senare än de som hämtar tidningen i butik.

Vad är det som har hänt, för det första, och vad tänker ni göra åt saken?

Man kan ju inte göra annat än känna sig grundlurad...

Prenumeration? Jo, tack du...!

Men kom nån gång då!!

Need For Speed - Tillbaka till rötterna

Need For Speed - Tillbaka till rötterna

Skrivet av Jimmy911 den 26 september 2010 kl 18:44

Bilspel är något som jag har älskat ända sedan barnsben. Det började med Toca 2 till PS1 och sedan dess har knappt ett dussin bilspel införskaffats. Jag kan spela vad som helst inom genren - Streetracing, Rally, Formel 1 med mera.

Men det var det förstnämnda jag fastnade för - Illegal streetracing. Redan som liten grabb var jag väldigt noggrann med hur jag utsmyckade mina bilar. Allt skulle vara detaljerat till perfektion, pedant som jag är. Det hela började med Need For Speed: Underground på PC. Jag vet, PC är inte det format att föredra, om man inte har ratt vill säga, men som 11-åring fick det duga. Underground spelades flitigt men det var inte förrän drygt två år senare som jag köpte mitt favoritspel i NFS-serien; Most Wanted.

Det är inte många spel genom åren som jag haft lika kul med som NFS: Most Wanted. Läcker grafik för sin tid, grymt bilurval, massvis med modifieringsmöjligheter. Tja, listan kan skrivas lång.

Sedan kom Carbon. Ett spel som tänjde gränserna ytterligare ett steg. Lite snyggare, lite snabbare, lite tuffare, och framför allt enormt roligt.

Och nu har Criterion, utvecklarna bakom Burnout-serien, fått Electronic Arts' förtroende att fräscha upp en gammal klassiker - Hot Pursuit. Hot Pursuit-delarna, som många anser är de bästa spelen i NFS-serien, har jag tyvärr inte spelat så mycket utan enbart provat på det till en viss del.

Hot Pursuit har kapaciteten att bli ett av de bästa spelen i serien, enligt mig. Nu kan man som polis köra värstingkärrorna, såsom Lamborghini Reventon och Pagani Zonda. Och enligt alla trailers, genomvisningar och liknande så ser det helt otroligt intressant ut.

Jag myser. Och längtar till den 18 november. Jag har redan förbokat det - Har du?

Need for Speed Hot Pursuit: Most Wanted Racer Trailer

Gigantisk NBA-nyhet!

Skrivet av Jimmy911 den 9 juli 2010 kl 05:33

Dwayne Wade skrev på ett nytt kontrakt för Miami Heat. Sedan skrev även den tidigare Toronto Raptors-forwarden Chris Bosh på för Miami Heat.

Och nu till den stora smällen. LeBron James är klar för Miami Heat, han också! Dealen blev klar sent igår kväll svensk tid.

D-Wade, CB4 och "The King" i ett och samma lag alltså. Wow! Undra hur de andra lagen tänker i detta läge, och vad ska det nu bli av med Cleveland Cavaliers? LeBron fullständigt bar laget på sina axlar, varenda säsong, match efter match.

Nästa NBA-säsong ska bli riktigt, riktigt intressant att följa - Och det i svensk TV, Canal +!

Gigantisk NBA-nyhet!

Miami Heats helt sinnessjuka supertrio!