Svenska
Blog

Äga bil på GTA V.

Ja hur gör man egentligen?
Jag har sätt massor av bloggar om detta på olika forum och språk men utan ett riktigt svar.

Om jag snor en bil och ställer den i mitt stora garage. Sedan tar den och kör iväg med den men kör inte tillbaka den. Försvinner den då?

Om jag köper en bil på nätet, kommer den till mitt garage då? Om jag sedan tar den och kör iväg med den men kör inte tillbaka den. Försvinner den då?

Vad skiljer stulna från köpta bilar?

På online så fick jag ett meddelande om att min bil blivit förstörd. Är den borta då och hur skyddar man sig från det?

Fungerar det likadant online som offline?

HQ

Rockstar slår in nyllet på alla spelare!

Det har nu gått 5 dar sedan man började lira Rockstars senaste leverans och jag måste verkligen säga att jag är extremt imponerad över Grand Theft Auto V. Den enorma friheten och de glada minnena från äldre spel i serien blomstrade verkligen fram när man började lira det. De kändes verkligen som att spelet var 100%. MEN!

Direkt när man började spela spelet så hände det! POFF, och alla FPS bara försvann! Ligger och kryper fram i kanske 25 FPS! Vad är detta! Ska detta bli precis som IV, fast värre! Har de inte lärt sig?

Efter dessa dagar har jag verkligen härdat mig när det gäller FPS men jag blir fortfarande tårögd när jag ser hur dåligt det flyter. Jag skulle ge vad som helst för att Rockstar bara kunde sluta och impa med den grafik som ändå är dålig och istället få det att flyta på!

Att släppa ett spel i detta skick är inte okej! Ge mig en patch eller en PC version bara jag slipper detta bildspelsdrama!

HQ

Bör man skaffa rFactor 2?

Tja!
Då jag börjat inse att Gran Turismo och Forza är för dåliga simulatorer och med för dåligt utbud så vänder jag mig nu mot vassare saker. Jag har kört en hel del Race 07 under en tid som jag tycker är mycket bra men ändå begränsat.

Jag laddade ner rFactor 2 demon och tyckte att det var enormt bra! Men är resten lika bra? Erfarenheter från både 1:an och 2:an vore trevligt :)

Nu måste man äga en!

Vad ska man säga? En hel dator för 400kr, är det möjligt? JA DÅ!!

Mest sålda En-kortsdatorn någonsin finns nu tillgänglig även för Svensson! Kjell & Company väljer verkligen att satsa rätt! Kul att en butik som annars satsar på kunder med mindre kunskap ger ut en pryl som denna!

Tänk bara! 400kr + ett gratis OS så kan man göra lika mycket som på en Boxee! Fantastisk pryl! Men det är klart, man kan ju inte lira så mycket på den ;)

Men det gör inget, glo på HD-film med en dator som man tejpat fast bakom TV:n och som drivs av uttaget som man annars skulle satt USB-minnet i ingen anar ens något!

Själv använder jag min som nas!

Jag är verkligen besatt av denna pryl. Kanske inget för sommarvädret som nu varar dom :)