Svenska
Blog
Förhoppningsfull inför Star Wars Jedi: Fallen Order

Förhoppningsfull inför Star Wars Jedi: Fallen Order

Som bekant kommer det visas upp mycket Star Wars från årets Star Wars Celebration, och igår vankades det äntligen en första trailer till Respawns kommande Star Wars-spel Jedi: Fallen Order. Något som jag definitivt sett framemot, om än enbart för att det är mer Star Wars och för att EA varit fruktansvärt dåliga på att släppa Star Wars-spel. Det är väl dock en hel diskussion i sig, men nu är i alla fall den första trailern släppt.

Jag tycker definitivt att spelet ser lovande ut, och jag gillar konceptet med att spela som en Jedi efter att Order 66 har utfärdats. Med Respawn bakom rodret tror jag definitivt att det kan bli bra, och jag ser framemot att få se mer av spelet. Samtidigt har min hype inte gått in i ljushastighet. Dels för att jag helt enkelt behöver se gameplay innan min hype verkligen kan komma igång, då jag har svårt att bli riktigt exalterad över enbart en cinematisk speltrailer, och dels var det som visades ganska intetsägande.

Det vill säga, det var inget som fick mig att ramla ur stolen eller dylikt. Det som visades var väl helt enkelt ganska väntade saker, vilket för min del i alla fall inte riktigt fick hypen att finna sig. Sedan kan jag tycka det är lite småtrist att spelet inte såg snyggare ut än vad det gjorde. Det såg ändå bra ut, men efter att Dice skämt bort oss med grafiken i Battlefront-spelen kändes det här som ett snedsteg, även om det i slutändan inte är något som jag kommer att bry mig så mycket om.

Jag ser dock ändå framemot spelet och tror att det kan bli lovande, även om det inte var den mest exalterande trailern. Med Respawn bakom rodret både tror och hoppas jag på att det kommer bli en värdig Star Wars-upplevelse, även om jag som bekant vill se gameplay innan jag verkligen kan hoppa på hype-skeppet.

HQ