Svenska
Alltså Sverige..

Alltså Sverige..

Skrivet av Holmfrid den 26 februari 2016 kl 14:40

Vad händer egentligen? Bryr sig politiker inte alls? Varje dag ser jag tiggare sitta överallt, utanför varje affär, bankautomat, systembolag you name it. Folk fattar ju inte ens att om jag så skulle gå och ge en miljon kr till tiggaren som sitter utanför konsum skulle han ändå sitta där nästa dag. Men de blir väl så höga på sina "godhets" poäng som de tror att de får för att de gör något "bra". Det "bra" som dom gör är att se till att det lönar sig för kriminella att utnyttja tiggare. Jag har sett tiggare bli upphämtade och avsläppta i bil varje morgon.

Det ska bli intressant att se hur Sverige kommer att förfalla, när välfärden och allt totalt kollapsar. "Men invandring ger ju inkomst och det finns så många lediga jobb men svenskar vill inte ha dem/det finns inte nog många". Sånt skitsnack. Ja, klart invandring ger inkomst när de kan jobba, plugga eller göra något produktivt. Hur kan så många svenskar vara arbetslösa om det nu finns så många jobb att vi måste ha arbetskraft från utlandet? Det är ju också skitsnack! Jag vet massor av unga som går ut gymnasiet och inte får tag i jobb på 1-2 år. Om de har tur kan de få jobba extra lite, men heltid är inte ens att nämna.

Varför skriver jag den här bloggen? För att jag börjar bli helt apatisk över situationen. Fuck it. Dra åt helvete. Låt Sverige brinna och förstöra så alla idioter kommer få se vad de har ställt till med. Dagligen rapporteras det som våldtäkter, sexuella trakasserier, rån och våld. Frustrationen ökar bland flyktingar och jag fattar helt klart och hållet att de är frustrerade. Instängda i något sunkigt ombyggd barrack med massa andra nationaliteter, pratar inte svenska, finns inte så mycket att göra. Men det är ingen ursäkt att hålla på som en del gör.

"MP gick till val på att man aldrig skulle "göra det svårare för människor att komma till Sverige". Men i slutet av november 2015, när det kom cirka 10 000 asylsökande i veckan, slöt de gröna en överenskommelse med regeringskollegorna i Socialdemokraterna om att kraftigt få ned antalet asylsökande.
Paketet innehöll id-kontroller och en tillfällig lag som bland annat innebär begränsad anhöriginvandring."

Haha, hycklare allihopa. Fy fan. Om man har något sinne för ekonomi måste man väl förstå att det går inte att ha 10 000 asylsökande kommandes i veckan?? Eller tror de att en maskin som omvandlar granbarr till pengar snart är här? Nej, vi lånar pengar så vi ska ha råd att ta emot mer flyktingar.
Det som gör mig så arg är alla de som låtsas vara barn och då kanske tar ett riktigt barns plats att få komma hit. Det gör mig så jävla äcklad och förbannad.

"Barnet" på bilden påstår att han är 14...

HQ
The Curse Of Monkey Island

The Curse Of Monkey Island

Skrivet av Holmfrid den 15 september 2012 kl 13:58

Ja fyfan vilket underbart spel. Farsan köpte en Macintosh ungefär 98-99 och då köpte han dessutom Monkey Island 1 & 2 samt Indiana Jones and the fate of atlantis.

Jag fastnade direkt för The Curse Of Monkey Island. Var ju dock bara 9 år då så mina engelska kunskaper var inte direkt på topp, men ändå lyckades jag klara rätt långt i spelet. Ända till LeChuck innan det blev alldeles för komplicerat och då gav jag upp.

Men det här spelet är så sjukt nostalgiskt för mig. Var förmodligen det första spelet jag någonsin spelade och fastnade direkt för det. Allt är så perfekt. Musiken, skämten, karaktärerna och storyn. Jag älskar verkligen detta spel.

Jag tycker att vi avslutar med denna fina tolkning.

http://www.youtube.com/watch?v=mYZXNVHVfhc

HQ
2011 Bästa Skivor

2011 Bästa Skivor

Skrivet av Holmfrid den 23 december 2011 kl 22:20

Om jag ska vara ärlig så har det faktiskt varit ett rätt schysst år med mycket bra skivor som har släppts. Kan ju börja med att konstatera att Metallica, utan tvekan, får priset för den absolut sämsta skiva som har spelats in på ett bra jävla tag alltså. Morbid Angel ska också skämmas rejält.

Skrev denna lista helt spontant och kan mycket väl ha glömt bort en helt gäng med bra skivor och jag brukar stava som en kratta så ha gärna överseende med det.

Anyway, här är min lista:

10. Fleet Foxes - Helplessness Blues

Åh, Fleet Foxes. Jag är alltid lika glad över att jag upptäckte er varje gång jag lyssnar på någon av era låtar. Perfekt chillout musik som är så harmonisk och atmosfärisk att jag nästan får erektion i visa partier. Skivan är precis en sån där skiva man slår igång för att ha något att lyssna på medans man ligger i sängen och är äckligt bakis. Då lindrar alltid Fleet Foxes.

9. Necros Christos - Doom Of The Occult

Tyskt Death metal gäng som jag inte hade hört förren jag plockade upp Doom Of The Occult. Låter inte som de andra flesta band gör idag. Bra jävla skit säger jag bara. Köp!

http://www.youtube.com/watch?v=lU650Yc3590

8. YOB - Atma

Inte lika genialisk som deras senaste skiva, The Great Cessation, men YOB levererade ändå denna gång ännu ett bra album! YOB kör någon slags stoner/sludge/doom med mycket buddistiska inspirerade texter.

7. The Wounded Kings - In the Chapel of the Black Hand

Låter som ett mörkare, tyngre och flummigare (!) version av Jefferson Airplane. Deras tidigare skivor är ännu bättre, men denna är inte heller fy skam. Blev dock lite förvirrad över att på den här skivan så har de helt plötsligt en kvinnlig sångare.

6. Execration - Odes Of The Occult

Norskt gäng vars skiva jag har lyssnat jävligt mycket på i somras när jag sommarjobbade inom vården och behövde få ut lite aggression som patienterna vänligen gav en så ofta som de kunde.

5. Disma - Towards the Megalith

UÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHH!

http://www.youtube.com/watch?v=JyKvEfD7t_w&feature=related

4. Antichrist - Forbidden World

Började med att de släppte två demos på kassett under 2009 och 2010. 2011 släppte de äntligen sin debut och jävlar vad de piskar. Antichrist krossar Evile, Toxic Holocaust och alla andra moderna band så sjukt hårt att det nästan är tragiskt!

3. Autopsy - Macabre Eternal

Oh, så många gånger jag har suttit och lyssnat på Mental Funeral eller Severed Survival och önskat att Autopsy en vacker dag skulle återförenas och börja spela igen. Den dagen trodde jag aldrig skulle komma. Men Autopsy är tillbaka och de är fan lika bra precis som de var för 20 år sedan och Christ Reifert är ett jävla geni säger jag bara.

2. Portrait - Crimen Laesae Majestatis Divinae

De är lika bra live som de är på skiva och jag älskar verkligen Crimen Laesae Majestatis Divinae. Känner inte att jag behöver skriva något mer. Lyssna bara på deras musik liksom.

1. Graveyard - Hisingen Blues

Utan tvekan den bästa skivan i år och svenskar är Graveyard dessutom. Jag gillade verkligen deras första skiva när den släpptes och då var det inte alls samma hype som det blev i och med Hisningen blues. Visst, Hisningen Blues är mycket bättre men jag blev bara så förvånad över att det kändes som att jag + 5 andra gillade Graveyard till att de blev hur populära som helst. Men, det har de verkligen förtjänat!

Jag har typ inget samvete

Skrivet av Holmfrid den 30 november 2011 kl 15:16

Ja, asså jag mår aldrig dåligt över om jag har gjort några dåliga saker. Till exempel stulit något från någon okänd människa. Betett mig som en idiot mot någon, varit skitdryg och så vidare. Så jag börjar undra vad fan det är för fel på mig? Jag är skit schysst mot mina nära och kära och kompisar. Är alltid generös och hjälper dem om de behöver något och om något av om skadar sig så blir jag extremt nedstämd och tänker på denne kompis hela tiden.

Men jag har ingen empati för andra människor. Till exempel så skiter jag fullständigt i de i människor som dör i krig, de som svälter ihjäl i andra länder. Folk som mördas eller misshandlas. Kan se en människa åka på stryk när jag går förbi och jag bryr mig inte ett jävla smack. Men för djur känner jag dock mycket empati. Är det något jag hatar så är det djurplågare och när jag läser/ser något as som plågar sitt djur så blir jag sjukt ledsen och mår dåligt som fan.

Ah, vette fan vad det är för fel på mig egentligen.

Kemisk kärlek

Kemisk kärlek

Skrivet av Holmfrid den 26 november 2011 kl 18:18

Jag skulle inte kalla mig själv för en missbrukare, snarare bara brukare. Eftersom det går att använda droger utan att låta det eskalera helt och hållet. Precis som att du dricker sprit två dagar varje vecka. Grejen är ju att folk tror att det inte går att hålla sitt bruk på en vettig nivå och ändå kunna ha ett normalt liv.

För mig är det absolut inga problem. Jag studerar på universitet, jobbar extra när jag får erbjudande, har kompisar och flera intressen. Men som sagt var, massa fördomsfulla människor stämplar en direkt som en missbrukare och det känns jävligt tragisk. Folk har till och med trott att jag har använt droger sedan jag gick i nian på högstadiet.. Vilket bevisar hur mycket skit folk snackar om saker som de inte har en jävla aning om.

Det började med att jag bröt min handled och det var en rätt allvarlig grej. Benet i min handled var helt krossad så nu har jag några skruvar och en platta i min vänstra handled. Detta ledde till att läkarna skrev ut extremt mycket smärtstillande och beroendeframkallande tabletter åt mig som jag var tvungen att äta varje dag för att kunna sova och ens gå utanför dörren varje dag. Totalt så tror jag att de skrev ut ungefär 800(!) tabletter åt mig. Och jag läste nyligen att tramadol, som är det som de skrev ut åt mig, inte längre är narkotika klassat. Vilket lär leda till att ännu fler och unga personer kommer använda det. Det känns inte riktigt vettigt.

Och jag säger bara en sak, när man väl har fått smak för opiater och vet vilket härlig känsla man får av det så är det väldigt svårt att inte vela pröva det ännu en gång. Själv använder jag det nu för att göra den gråa och monotona vardagen lite härligare. Men inte för att fly från några problem eller liknande saker som många tror om brukare.

Jag vet inte varför jag ens skrev detta. Kände väl bara för att skriva av mig lite. Kände bara för att svamla lite. Och om moderaterna inte tolererar såna här bloggar så är det bara att ta bort den.

Tack och hej.