Svenska
Blog

Det är inte långt nu.

Nej det är det inte. Inte långt alls. Ni förstår nog att jag talar om releasen utav TES:V Skyrim. det är ungefär 25 timmar kvar nu, 25 timmar tills mitt sociala liv tar slut.

Jag har gjort mitt bästa för att (trots sjukdom) röja undan så mycket skolarbete som möjligt. Så att jag ska kunna lägga HELA helgen på Skyrim. Varenda vaken timma, det jobbiga är att det nu känns som att spelet är längre bort än nånsin. längre bort än dagen då det utannonserades faktiskt. Den dagen då åke jävel ringde mig mitt i natten och vi satt och skrek falsett skrik mellan varandra. Hypen var total.

Hypen är faktiskt fortfarande total, nästan. Jag tror nämligen jag har sett varenda skyrimrelaterad video det finns på hela le internet. Om ni känner till nån riktigt ovanlig kan ni gärna länka och förvärra min hype. Nu ska jag somna till "The sons of Skyrim" Godnatt!

HQ

Statistisk undersökning utav gamereactor

Hej alla glada (och även ni ledsna).

Det är så att jag har fått en uppgift i matten över lovet. Den går ut på att göra en statistisk undersökning över hur (minst) 25 personer tar sig till skolan/jobbet. Så jag tänkte att Gamereactor vore en lämplig plats att göra undersökningen på.

Så jag skulle uppskatta om ni kunde lämna en kommentar om hur ni tar er till skolan/jobbet.

Tack på förhand, Herr Spenat.

HQ
Malmköpingsmarknad och Ps1

Malmköpingsmarknad och Ps1

Ja som ni kanske förstår så har jag tillbringat större delen av min dag på Malmköpingsmarknad. Det var första gången jag var där och det var faktiskt väldigt trevligt. Nästan lika trevligt som när marknaden kommer hit till Strängnäs, marknaden i Malmökping är nog lite mindre än i Strängnäs, men det är inte stor skillnad.

Hur som helst, jag och min kära mor går omkring på marknaden och tittar på allehanda mat och underliga kläder, Samt mängder av plastiga leksaker.
Någonstans bland allt detta så vet man att man kan fynda, så det är bara att kasta sig in i folkmassan och leta.

Efter ca 2 timmar utav underkläder, smycken och ännu mera kläder så kommer vi äntligen till ett stånd där man kan fynda. Ett spelstånd! Där fanns alltifrån nästan nya 360/Ps3 titlar till Pc spel från tidigt 90-tal, och där, där ser jag den, en Ps1:a, för 190 riksdaler.

Det ingick själva konsolen, alla originalkablarna och två handkontroller.
Sjysta killen i ståndet sa att eftersom jag köpte konsolen så fick jag 50% på valfritt spel till den. Så jag köpte även Wip3out för 50 spänn.

Har inte ägt en Ps1:a förut, så jag undrar om någon möjligtvis har tips på nått bra spel, eller har ett minneskort som bara ligger och skräpar, så är jag bärredd att betala en smärre summa för det.

Ja det var allt för mig, syns!

G-mail hackat?

I förgår när jag loggade in på min g-mail så stod det med fet röd varningstext "varning en kinesisk ip-adress har fått åtkomst till ditt g-mail konto. Vi rekommenderar dig att byta lösenord." (eller nått i den stilen).

Jag bytte lösenord och tänkte inte så mycket mer på det, förens igår när jag påväg hem ifrån Stockholm lyssnandes till radio 1 (gick någonting kallat radiogamer) var 15min så hade dem en nyhetspaus och i en av dem så sade dem att de hade fått fast några hackare som hackat g-mail konton från ett gymnasium i Kina.

Så när jag kom hem så sökte jag på det men hittade inget som låg rätt i tiden, det hade hänt nått i januari men inget aktuellt. Är det nån som hört nått om att g-mail blivit hackat? och vad borde jag göra med mitt konto. Är det tillräckligt att byta lösenord, eller...?

Sommar 2011

Sommaren är på nått vänster här och om endast några veckor så börjar sommarlovet. Själv så har jag ett minst sagt hektiskt sommarlov i år, och det utan att ens ha hittat ett sommarjobb!
Min sommar kickstartar med Linkin Park i globen fyra dagar efter skolavslutningen. Åtta dagar senare så är det dags för Foo Fighters på Stockholmsstadium. Sedan går det en dryg vecka och därefter så drar jag över Atlanten till staterna och
Miami Beach! Sen så är det en massa släktingar som fyller jämnt så det blir en hel del släktfester också...

Så det är min sommar, på ett ungefär.
Min fråga till er är väll vad ni ska göra i sommar. Blir det resande eller är det bara till och ta det lugnt hemma med polarna?
Det var allt ifrån mig. Syns!