Svenska
Blog
Venom: Let There Be Carnage ser katastrofal ut

Venom: Let There Be Carnage ser katastrofal ut

Igår fick vi vår första titt på Venom: Let There Be Carnage och jag har nu kikat på trailern fyra gånger. När jag såg den första gången satt jag på bussen och gjorde den inte direkt rättvisa då den starka solen gjorde att jag knappt såg någonting alls. Jag avskydde det lilla jag såg av den då men kikade igen när jag kom hem, och har nu kikat ytterligare två gånger. Men det går liksom inte att se något positivt i detta. Eller, designen av Carnage ser fenomenal ut, men det är det enda.

Jag hade verkligen hoppats på att de skulle tona ned på de urlarviga och ''komiska'' inslagen från Venom som är så tråkigt som det bara kan bli. När Petter berättade att han skrattade högt åt scenen när Venom lagar frukost åt Eddie begrep jag ingenting. Jag vill stänga av trailern redan där och jag förstår inte varför denna påtvingade komik ska vara med. Eller hur det ens är roligt, för den delen.

Det är ingen hemlighet att jag avskydde Venom och jag har aldrig haft några stora förhoppningar om uppföljaren, fastän jag varit nyfiken på att äntligen se Carnage i en film. Men efter att ha sett den första trailern vill jag helst aldrig se rullen (även fast jag naturligtvis kommer göra det). För mig ser detta verkligen katastrofalt ut. Vi snackar Dark Phoenix-, Catwoman-, eller Ghost Rider: Spirit of Vengeance-dåligt här...

HQ