LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Fredagstipset (197)

      Det är fredag igen och nu är det minsann höst och det är, som vi allt vet, den kanske bästa årstiden för oss som älskar film och tv-spel. Om du är ute efter något att kika på i helgen ska jag, i vanlig ordning, göra ett försök att hjälpa dig. Till dig som läser önskar jag en trevlig helg!

      The One I Love
      Ethan och Sophie har varit gifta i ett par år. Deras äktenskap har dock tagit ordentligt med stryk genom åren och de har tröttnat på varandra. Som ett sista försök att reparera deras äktenskap börjar de gå till en terapeut som förhoppningsvis kan hjälpa dem. Efter att ha gjort en övning med dem konstaterar terapeuten att de inte riktigt är synkade med varandra och han föreslår att de hyr en mycket fin bostad över helgen för att få tid för varandra. Men han har inte berättat för dem vad som är speciellt med denna plats eller vad de kommer möta där.

      The One I Love är en väldigt intressant och ganska så rolig film. Min beskrivning lät kanske som ett skräckfilmskoncept, men det är inte vad filmen handlar om. Den är dock inte en kärleksfilm heller, utan exakt vad det är för typ av film låter jag dig upptäcka själv. Charlie McDowell står för regi och huvudrollerna spelas av Mark Duplass (The Morning Show, Creep) och Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale, The Invisible Man).

      Fredagstipset (197)

      HQ