Svenska
Blog

Fredagstipset (193)

Det är äntligen fredag igen och efter att ha avverkat duggan som jag nämnde förra veckan och tagit mig igenom zoom-seminarium så stänger jag ned verkstaden för veckan. Nu blir det en helg bestående av slapp och om du har samma tankar, ja då ska du ju såklart se hit. För nu är det dags för ytterligare ett fredagstips. Trevlig helg!

Honey Boy
Den här filmen handlar om den tolv år gamla skådespelaren Otis som lever tillsammans med sin far James. En far som är mycket speciell som ena dagen är en drömpappa medan han är en mardröm till farsa den andra. Vi får i Honey Boy följa Otis som tolv år gammal samt 22 år gammal för att se hur hans uppväxt satt djupa spår i honom.

Honey Boy är skriven av Shia LaBeouf och idén till filmen kläcktes efter att han genomgick en tio veckors lång rehab där han insåg att han hade PTSD från sin barndom. Honey Boy är alltså en film om han själv och hans uppväxt med sin far (LaBeouf spelar pappan i filmen). Detta är en film som du för allt smör i Småland inte får missa om du är ute efter en tung dramafilm till helgen. Den är väl värd din tid.

Fredagstipset (193)

HQ