Svenska
Blog

Fredagstipset (187)

Jag vet att jag missat ett par veckor nu, jag ber om ursäkt för det. Jobb och annat har helt enkelt kommit i vägen för mig, men denna gång ska jag inte glömma det, utan här kommer ett ryktande färskt fredagstips. Trevlig helg på er!

Waitress
Är du sugen på en romantisk komedi så har jag nu en toppenrekommendation för dig. Waitress handlar om servitrisen Jenna som bortsett från sin förkärlek till pajer inte känner mycket kärlek alls. Hennes jobb betalar dåligt, hennes chef är otrevlig, hennes make kontrollerar henne och tar hennes dricks. Och just det! Hon har precis blivit gravid, vilket är det sista hon ville bli då hon hade tänkt att fly. Den nya doktorn Jim Pomatter kan dock vara lösningen på hennes problem.

Waitress är en härlig feel good-film som underhåller från början till slut. Keri Russell gör ett utomordentligt jobb som Jenna och den alltid lika charmiga Nathan Fillion är lika grym han som Dr. Jim Pomatter. Waitress är både en rolig och rörande film som jag anser höra till en av Hollywoods bästa filmer om oönskade graviditeter.

Fredagstipset (187)

HQ