Svenska
Blog

Fredagstipset (182)

De flesta av oss tog väl helg redan i onsdags så vid det här laget kanske inte ni inte är så utmattade som ni vanligtvis är en fredag. Däremot kanske ni redan känner att ni inte vet vad vi ska ta er för i helgen och som vanligt ska jag försöka rädda upp den - för här kommer ett nytt fredagstips. Trevlig helg!

Crazy Rich Asians
Jag var på förhand ordentligt skeptisk till den här filmen när jag såg att den dök upp på Netflix. Delvis för att den såg otroligt generisk ut och inte särskilt rolig för fem öre, men också för att Netflix producerade filmen som vanligtvis inte är ett bra tecken. Men döm till min förvåning när jag insåg att filmen faktiskt var bra. Riktigt bra. Jag ska till och med erkänna att det kan ha letat sig fram en tår framåt slutet.

Crazy Rich Asians handlar om paret Nick och Rachel som för första gången tänker hälsa på Nicks familj i Singapore. Nicks familj är en otroligt rik sådan och familjemedlemmarna är alla mycket speciella vilket leder till att Rachel inte riktigt accepteras av den. Tillsammans försöker de övertyga familj och vänner att deras relation kommer vara och att de andra måste acceptera detta. Något som inte visar sig vara helt enkelt.

Fredagstipset (182)

HQ