Svenska
Gamestops "99er"-erbjudande

Gamestops "99er"-erbjudande

Tänkte bara fråga om någon av er vet hur ofta Gamestop uppdaterar sin lista med spel som går att utnyttja i deras "99er"-erbjudande. Tänkte nämligen beställa en handfull spel och lämna in. Det kan ta ett par dagar innan spelen kommer och man vill ju inte att listan ska ha hunnit ändrats.

Var inne på Gamestop igår men glömde fråga...

Tack för hjälpen!

HQ

Varför betalar jag 2kr per sms?!

ORIGINALTITEL PÅ BLOGGEN: "Lite hjälp med sms på Android?"

Skickade precis sms till 26 personer och berättade att jag bytt nummer. Problemet är att pengarna inte räckte till... det var bara 25 personer som fick sms. Hur kan jag se: vilka det var/vem som inte fick det? När jag går in på meddelanden så står det ju inte?!

Blir galen ibland.

UPPDATERING: Kom på hur man kunde göra (även om det tar mycket tid att göra det) men vill gärna fråga en sak till angående Telias priser. Se gärna mina kommentar nedan. Är tacksam för all hjälp!

HQ

Någon som handlat på Icas webshop?

Tänkte bara fråga eftersom jag funderar på att beställa en mobil därifrån. Har sett att de har lite halvtaskiga omdömen på prisjakt och det känns ju mindre bra, men samtidigt är priset helt rätt och jag kan inte bestämma mig. Därför frågar jag er om ni har någon erfarenhet av följande butik:

http://www.icamaxihemochfritid.se/

Många har klagat på sega leveranser (på prisjakt) och det kan jag visserligen gå med på, men jag vill inte att det ska vara en massa annat krångel...

Tack för hjälpen!

Äntligen "färdig" med gymnasiet

Äntligen "färdig" med gymnasiet

Färdig. Med. Gymnasiet. Även om jag inte riktigt förstått det än så är det faktiskt över. Jag gjorde sista provet i Matte E idag och är nu officiellt klar med allt vad skolarbete heter.

Glädjen har inte riktigt infunnit sig än men jag känner däremot en enorm lättnad. Slutar egentligen först den 14:e så nu blir det två lugna veckor! Det kan man behöva.

Senare idag blir det nog till att spela lite tennis tror jag och till kvällen blir det givetvis en omåttlig portion tv-spel.

Är ni också klara, och när slutar ni?