Svenska
Blog

Min utveckling som Youtubare

Skrivet av Fyghar den 11 april 2016 kl 17:17

Jag håller på rätt mycket med Youtube i nuläget, försöker lära mig hur jag lockar nya tittare, samtidigt som jag behåller den gamla publiken. I nuläget är det rätt enkelt då en majoritet av mina prenumeranter är vänner (även om de kan lämna när som helst om jag inte har något kul att erbjuda).

Så med mina nya kunskaper satt jag och höll på med min senaste vlogg igår, jag spelade in den och sen satt jag och klippte i den, men jag var inte nöjd med bara det, utan jag kände att jag ville ha ett intro till mina vloggar. Så jag tog några klipp från mina gamla vloggar, lade till dem i min nya video och lade även till lite musik.

Men jag kan ju inte ha ett intro utan ett outro? Så hur löser jag det?
Det var lite klurigt att komma på, men sen tänkte jag något i stil med "Varför inte ta med några delar ur min senaste gameplay-video? Och det var precis det jag gjorde! Så med några väl utvalda scener från den videon för att försöka locka folk till att titta på den, ihop med ännu mer musik, så blev jag ofantligt nöjd med mig själv!

Och nu tänker jag göra något jag inte gör ofta i mina bloggar, jag tänker länka till min senaste vlogg för att skryta lite :mrgreen:
Här har ni: https://www.youtube.com/watch?v=PYvuJy1mz0U

Jag tar gärna emot feedback på vad jag kan göra bättre :)

Game on til' the next time!

HQ