Svenska
Blog
Youtube and me (2) - cooperation

Youtube and me (2) - cooperation

Skrivet av Fyghar den 19 mars 2016 kl 19:24

"Ingen kan gör allt, men alla kan göra något!"

Ett gammalt citat, men som stämmer bra in när man ska hålla på med t.ex. Youtube. För jag har svårt att teckna och vara konstruktiv på min laptop, att endast ha en mousepad till förfogande försvårar möjligheterna för kreativitet kraftigt...

T.ex. när jag skulle göra en banner till Youtube, Twitter och Gamereactor så gick det inte ens nästan som jag ville, så jag fick be om hjälp till det. Och vem annars än Straholic? Tack återigen för hjälpen! :D

På tal om Mr. Straholic, så pratade vi om att promota varandra lite i varandras Twitter-feed samt visa varandras kanaler på våra egna (det finns verkligen inget ordentligt sätt för mig att skriva det där på...) och syftet för det, är åtminstone från min sida: att öka mängden tittare man når ut till, och att hjälpa andra nå fler tittare.

I skrivande stund har jag 27 prenumeranter, varav de flesta är vänner IRL till mig, men jag vet inte hur aktivt de kollar på mina videos O:)
Men vem vet det egentligen? Den video som har flest views med 816 stycken, laddade jag upp för snart 4 år sedan. Och de videos jag har nu är lite mellan 5-20 views på varje.

Tro inte att jag klagar, jag är tacksam för varje liten view jag får! Dock så analyserar jag, för att försöka lista ut hur jag kan bli bättre på att underhålla via Youtube. Jag tycker att jag får till det ibland, men det är svårt att veta om min humor är densamma som en potentiell prenumerant?

Är det någon mer som känner att vara med i ett promoting-följe? Att marknadsföra varandras videos och kanaler? :)

Until the next time: Game on!

HQ