Svenska
Blog
Jag sammanfattar Tokyo Game Show

Jag sammanfattar Tokyo Game Show

1. Här är en gammal trailer, för de som potentiellt har missat (och jag vidhåller mig rätten att spela upp den mer än en gång under vår sändning. Om inte idag, räkna med att se den igen i morgon i en sändning vi kommer välja att lista som ny).

2. Här är en ny stillbild av vårat spel med högst pissljummen betydelse. Nu undrar du säkert (ställer följdfråga till sig själv som ingen annan någonsin tänkt och som ingen är intresserad av svaret till)... Men som du säkert förstår får du se fram emot mer information om det i någon sändning någon gång framöver, kanske.

3. 10/10 fejk entusiasm från Japaner som just suttit igenom en 45 minuters demonstration av en tågsimulator. Kommentarer som: "such positive feedback in the comments" och "this is very Japanese" är att räkna med i cirka 50% av varje "ny" ordväxling.

4. Microsoft tillåts öppna hela mässan, visar en flight simulator expansion om Japan, som idag, flera dagar senare fortfarande är mässans största nyhet (följt av Phil Spencers flex i Japanska, röstcoach antas vara Trey Parker, till en kostnad av hela SEGA-uppköps budgeten).

5. I de enstaka fall vi väljer att ha med engelsk översättning så låter vi det ske live. Med lite tur kan du som tittare lyckas koda en följd av nyckelord som översättaren hinner med, om ett spinoff mobilspel du aldrig någonsin kommer få spela.

HQ