Svenska
The Amazing Spider-Man The Game 2 är snart hääääär!!!

The Amazing Spider-Man The Game 2 är snart hääääär!!!

Skrivet av fille49 den 26 april 2014 kl 04:14

Det första spelet var ett sjukt bra äventyr, jag älskade att svinga runt och vara cool och bara äga alla som spider-man ska, och spelet hade inga fel. Men nu kommer 2.an som ska rätta felen som ettan har.

Man kan nu svinga sig i hus och inte i luft, vilket jag tycker låter riktigt köttigt, att man med knapparna måste få till rätt moment och tajma allt perfekt för svingandet har ett väldigt djup system med många coola system och bra funktioner.

Combat är ju faktiskt helt briljjant och vill se andra spel våga göra på samma sätt och samarta sätt som detta då det funkar väldigt bra då SpiderMan är vädligt bra på slåss.

Grafiken ser sjuk ut, och på nextgen(PS4 SÅKLART) är det galet stor skillnad mellan PS4 Och xbox 360 medans ps3 är närmst den ps4 utgåvan som ser riktigt fräck ut. PC har inte mycket med att komma här då svinga på ett tangenbort känns som att klippa tånaglar hur kul är det? Och datormusen som bara blinkar och är ivägen och framkallar migrän... nä ushhh

Massa nya coola dräkter och fina karaktärer och väldigt intressant och djup story. Man får välja vad man ska säga i dialoger som jag vill man ska i alla spel, man ska ju kunna få säga vad man tucker om man är en spindelman eller? Jo visst man är ju maskerad men man är faktiskt sexigt cool.


Kanske är det väl synd att Xbox One ägare inte får spela, men men alltså konsolen har inte släppts i europa så det räknas ju inte utan bara playstation 4.


Så nu är jag riktigt ivrig och sitter och springer från hustak och vill klä mig i den röda blå dräkten och bara känna mig som en riktigt skön grabb,''

Juste man får ju vara Peter Parker nu också vilket är häftigt ett djupt kamera system där då får ta kort på saker som du själv kan använda i det riktiga livet och i spel eftersom Peter är duktig på kamera.

Det ska sedan komma DLC så man får göra sina egna banor och dräkter, jag längtar!!!

HQ