Svenska

Har Destiny 2 fattigt med innehåll?

Skrivet av felixen den 29 oktober 2017 kl 13:03

Många kanske undrar sig hur Destiny 2 håller sig till första spelet då det verkligen gick otroligt snabbt att se vad som faktiskt fanns och tröttna ganska snabbt men i uppföljaren har det blivit lite bättre.

Jag spelade genom hela storyn med en polare och skulle inte direkt säga att vi rushade storyn utan gjorde lite sidouppdrag men det tog oss bara från releasen till dagen efter att nå max level vilket fortfarande i sig är väldigt tråkigt. Nu handlar det om att samla på sig det bästa gearet för att få upp sin power level som är typ som ditt gearscore, detta gör du genom att göra nya quests eller olika event som finns på varje planet. Grejen här är att planeterna tyvärr är så få och aningen små det finns även olika milestones som det kallas där man ska göra en viss grej och få en kraftig belöning för det. Jag är dock helt fast med Destiny 2 ändå oavsett allt detta.

Varje planet har massa gömda kistor och grottor med skatter vilket egentligen är mer av samma men det är just hur världen är och hur roligt det är att spela att det håller mig kvar. Att för 100.e gången stoppa en borrjävel kanske inte är så kul i events men det finns faktiskt annat att göra denna gång och även miljöerna är helt fantastiska. Det är Helt förståeligt att man skulle kunna tröttna otroligt snabbt på detta sett att spela, göra saker man redan har gjort bara för att efter någon timme eller två kanske om du har tur att få något bra. Nu är det så också att jag varit sjuk och haft möjligheten att sitta hemma och bara förstöra min långa rygg genom att sitta i timmar att spela. Har man inte tiden att verkligen göra allt så snabbt håller ju spelet betydligt längre. Jag tror att jag kommer fortsätta med Destiny ett bra tag framöver inte bara för att det är roligt att spela utan att de ändå finns lite mer saker i spelet att göra även fast jag hade velat ha mer variation.

HQ