Svenska

Faze är just nu världens bästa CS:GO lag!

Skrivet av felixen den 17 oktober 2017 kl 12:42

Det var inte länge sedan då Faze fick 2 nya lirare till sitt lag, Olofmeister och Guardian. På förhand lät detta otroligt häftigt men folk var väldigt skeptiska då Olofmeister som kom från Fnatic inte är alls samma spelare som han var under Fnatics storhetstid för några år sedan och sedan Guardian som klassades som en av världens bästa AWP har varit riktigt svag i Navi de senaste tiden. Skulle det kunna bli ändring för det?

Innan Olofmeister och Guardian kom till Faze hade de Allu och Kioshima och under början och i mitten av detta år låg de uppe bland top 3 bland de bästa lagen och just då dominerade SK. Skulle verkligen detta byte hjälpa då Faze ändå inte riktigt spelat allt för dåligt. Faze spelar helt annan CS just nu och med att vinna ESL One New York och nydligen Eleague premier 2017(som tyvärr var ganska svag inramning och en del konstiga upplägg och tider för oss i EU) visar det att det verkligen just nu är det bästa laget i CS just nu. Både Olofmeiester och Guardian ser ut att hitta spelglädje igen och även Olofmeister sa att spänningen i spelet har hittat tillbaka och det är en väldigt viktig motivation. Rain och Niko som undera hela deras tid i Faze spelat otroligt bra blir just nu bara bättre med dessa spelare, det finns så mycket skicklighet på varje front hos Faze att det kommer bli riktigt svårt att bryta ner dom och speciellt när Karrigan som ledare i laget också börjar dominera under matcher kommer det bli otroligt svårt att stoppa dom.

Faze är ett mixlag med Rain(Norge) Niko (Bosnien) Karrigan(Danmark) Olofmeister(Sverige)Guardian(Slovakien) och sedan deras Coach Robban(Sverige)
Jag tror att vi kommer få se mer utav detta i framtiden om det nu visar sig fungera kommer troligen fler organisationer ta efter och få in de allra bästa spelarna i ett lag.
Det ska bli en väldigt spännande Major i januari och självklart är Faze favorittippade just nu.

HQ