Svenska
Min vinst från Gamereactor!

Min vinst från Gamereactor!

Skrivet av Eternal den 31 oktober 2023 kl 17:08

Fick hem min vinst från The Crew Motorfest tävlingen idag! 

Riktigt fina grejer, men jag blev lite ledsen när jag såg att storleken var Large istället för X-Large som det stod i tävlingen (om jag minns rätt).

 

Jag har heller inte fått själva spelet ännu, men det får jag kanske vid ett senare tillfälle :)

 

Tack Petter och gänget för fina tävlingar med fina priser :)

HQ
Tidernas bästa konsol fyller 5!

Tidernas bästa konsol fyller 5!

Skrivet av Eternal den 3 mars 2022 kl 20:24

Idag är det exakt 5 år sen jag vände tvärt i min skepsis till Nintendos hybridkonsol. 

Jag hade på förhand bestämt mig för att vänta med att inhandla den på releasdagen och istället införskaffa den när det släppts lite fler intressanta titlar till den.

 

Men sen kom som sagt releasdagen och jag såg folk världen över lyckligt posta bilder på sina nya leksaker. Det kom även in rapporter att den tog slut precis överallt och att det skulle ta lång tid innan det skulle finnas några Nintendo Switch i butikshyllorna. 

Jag fick ordentlig jävla FOMO när jag insåg att jag kanske skulle bli utan konsol en lång tid framöver. Och där stod jag på jobbet med insikten att det tidigaste jag skulle kunna vara vid en elektronikaffär var cirka 5 minuter innan de stängde. Jag lyckades dock intala min sambo som då var hemma och föräldraledig, att det här var en fråga om liv och död. 

Hon tyckte att jag överdrev, men efter lite emotionell utpressning gick hon med på att tillsammans med vår då snart 2 år gamla dotter köa utanför Elgiganten.

 

Jag är i slutändan väldigt glad att jag fick tag i min konsol tillsammans med Zelda och Bomberman den dagen. Har haft så otroligt många fina spelminnen tillsammans med mina vänner, min sambo och framförallt de sista två åren tillsammans med min dotter. 

HQ
Vad spelar jag just nu?

Vad spelar jag just nu?

Skrivet av Eternal den 2 mars 2022 kl 11:16

"Elden Ring!" kanske du tänker nu? Men då måste jag med största skam möjligt erkänna att...

Jag har aldrig spelat något spel skapat av From Software. Jag känner heller inget större sug av att göra det heller. Jag är inte riktigt säker på varför det har blivit så. Men jag tror att det bottnar i en rädla i att det ska vara för svårt. Vilket är lite märkligt kanske då jag brukar älska spel som bjuder på utmaning. 

Å andra sidan brukar det vara plattformspel som Super Meat Boy eller Celeste jag brukar avnjuta då.

 

Hur som haver så har jag senaste veckorna lagt i princip all min "speltid" på tre spel.

 

1. Pokémon Legends Arceus 

Jag har på min egen sparfil spelat 65 timmar nu och klarat storyn och fångat samtilga 242 fickmonster i spelet. Det som återstår är att klara de uppdrag som lades till i söndagens uppdatering och bli färdig med mitt pokédex. 

Jag älskar verkligen det här spelet. Visst, det är fult som smisk och avsaknaden av någon form av voiceacting är verkligen påtaglig men spelbarheten är fantastisk. Att smyga på Pokémon för att sedan fånga dem är hur kul som helst. Att bli rammad av en Snorlax har aldrig varit så roligt.

 

2. Fortnite

Jag har spelat Fortnite lite av och till sedan pandemin bröt ut tillsammans med min systerson och har konstaterat att jag tycker att det är ett förvånansvärt bra spel som har mycket innehåll även för den som inte pungar ut för ett battle pass. Måste också tillägga att i och med den nuvarande säsongen där då Epic lade till nätsvingande samt möjligtheten att glida ner för backar på sina ibland bara knän fått spelet att kännas ännu snabbar och tillgängligt.

 

3. The Gunk

Jag tror det var på någon Xbox-showcase sommaren 2020 jag såg The Gunk första gången. Jag blev genast intresserad då jag tyckte det såg unikt ut och jag gillar spel med fokus på utforskande. 

Sen... glömde jag bort att spelet existerade, fram tills att det släpptes på Game Pass i december. Där har spelet legat och väntat på mig medans jag jobbat mig till nivå 100 i Fortnite. 

Spelet fokuserar som tidigare nämnt på utforskning. Du utforskar en till synes obebodd planet vars natur blivit förgiftat av slemmiga blobbar kallat The Gunk. Din uppgift är att ta bort allt gegg samtidigt som du försöker ta reda på vad som orsakat det här fenomenet.

Jag skulle gissa att jag kommit halvvägs in i spelet nu, men jag längtar verkligen efter att få fortsätta att rädda naturen från The Gunk. 

 

 

Hitman: HD Trilogy bekräftat!

Skrivet av Eternal den 13 december 2012 kl 19:13

GR skrev tidigare idag att en Hitman HD-samling kanske kunde vara på väg.

Square Enix och IO-Interactive har idag bekräftat att så är fallet.
Den innehåller Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts och Hitman: Blood Money

Den 29:e Januari släpps spelet i staterna, medans vi i Europa får vänta tills den 1:e Februari.

Fantastiska nyheter om ni frågar mig då jag aldrig spelat Hitman: Contracts förut så ska jag nog passa på att införskaffa mig denna samling.

Hitman: HD Trilogy bekräftat!

Skallig man med pistol x3

Speljakt!

Skrivet av Eternal den 28 november 2012 kl 15:54

Jag har varit sugen länge nu, letat högt och lågt efter en återförsäljare som har spelet i lager för ett humant pris.

Spelet jag letat efter är MegaMan: Powered Up! till PSP.
En av världens bästa spelhjältar gulligfierad i en remake av det första spelet i serien.
Sötgossig grafik och ibland löjligt svåra (som jag minns det) banor, det är vad jag vill ha.

Speljakt!

Har du sett mig? Var god kontakta Eternal. Han saknar mig.