Svenska
Blog
Herregud vad länge sen jag var här sist!! God jul och mer..

Herregud vad länge sen jag var här sist!! God jul och mer..

Skrivet av dukedoom72 den 9 december 2015 kl 10:43

Hejsan på er.. Minns ni mig? Nä trodde inte det lol. Har inte skrivit nåt här sen... Jättelänge!
Men för er som minns mig tänkte jag väl bara lämna ett HEJ, Och en liten uppdatering.
Jag har i princip slutat läsa om, eller köpa spel.. Händer dock nån gång ibland. Ska dock köpa en one så jag kan lira Fallout 4.
Anledningen då? Online! Jag tycker fler och fler spel kräver MP eller online krafs.. Jag har aldrig gillat MP utom i soffan med polare.. Så jag tröttnade.. Rainbow six, Battlefront.. Spel jag älskade att lira själv.. Nu endast online.. Och fler lär det väl bli.
Så vad gör jag nu då?
Jag har börjat göra avslappnings videos (ASMR) på Youtube.. Vilket går bra. Snart 800 subs och 100000 tittar (ligger på 84000 tror jag) här kan jag göra lite allt möjligt.. Har bla gjort Fallout roleplays och har en vecko-vampyr-serie i Vampire the masquerade universumet.. Så det tänker jag fortsätta med..
Tittar väl in här lite då och då också.. Så GOD JUL ALLA GAMERS! Å gott nytt år!

HQ
Hjälp med youtube och spelvideos!

Hjälp med youtube och spelvideos!

Jag driver sedan december? En youtubekanal där jag lägger upp filmer med hotsauce recensioner, parodi videos, sketcher och utmaningar. Men har funderat på att göra några spel relaterade videos. Hur funkar det? Får man spela in när man lirar tex Skyrim, minecraft eller Cod utan tillåtelse? Har inte riktigt fattat det. Vill inte bli blockad av Youtube då min kanal växer och frodas! Länkar till kanalen här https://m.youtube.com/channel/UCOafLToc6cJuocqZqSxibqQ får man inte det så säg till, engångsföreteelse, och i viss mån spelrelaterat. Så kan någon ge klarhet i hur detta fungerar? Blir väl inga seriösa videos utan mera skämtbetonat tror jag.. Tacksam för svar. Fö har våren kommit till Möja där jag bor. Hojen är utplockad å nyvaxad, snödropparna växer så det knakar! Allt känns underbart! Så ROCK ON DUDES!

HQ

Kom igen nu! Släpp lite spel!

Skrivet av dukedoom72 den 11 januari 2015 kl 14:56

Jahupp, så var det 2015! Har fortfarande int sällat mig till nya konsolgenerationen utan tröskar vidare på min 360.
Varför? Det finns helt enkelt inga nya next gen spel som intresserar mig.
Sunset overdrive..möjligen. Och börjar nog klia i fingrarna när Witcher 3 släpps.
Annars tycker jag det mesta verkar skit.
Flummiga indie spel har aldrig intresserat mig, generiska fps har jag börjat tröttna på och onlinespel får mig att vilja spy!
Provade faktiskt att köra lite Red faction nyss men stängde ner så fort jag började höra heliumsnackande ungar!
Dragon age 3 lockar men funderar på att köpa det till 360 då jag inte är någon grafiknörd.
På det stora hela är jag hittills inte imponerad av next gen.
Vad jag längtar efter och som kommer att få mig att rusa till spelbutiken är Elderscrolls 6, Fallout 4, Mass effect 4, ett nytt Dark alliance vore inte heller fel.
Fler tunga öppna rpgs helt enkelt.
Och nope, tänker inte investera en massa stålar i nån pc. Gillar simpliciteten med konsoler.
Ha de gött..

Nytt Ssx?

Skrivet av dukedoom72 den 18 december 2014 kl 11:31

Laddade hem ssx gratis på xboxet igår, upptäckte hur mycket jag saknat ett bra snowboardin/extreme sport spel! Men det var inte alls lika roligt som ssx tricky/ ssx3! Det saknade den brutala full fart känslan eftersom det är så lätt att köra utför ett stup! Rewind grejen känns mest onödig eftersom man loosar poäng OCH de andra hinner förbi en med hästlängder. Så saknade jag customiseringen från trean. Kommer ihåg hur jag å frugan brukade jobba på att låsa upp lustiga hjälmar, änglavingar och annat lustigt.. Nää jag vill ha ett nytt Ssx tricky 2! Hoppas det kommer nångång.. Ssx får en svag 3/5 Go jul